неделя, 21 април 2013 г.


Жени се според аурата

Автралийски учени класифицираха личното сияние

Маги НИКОЛОВА

Австралийски учени откриха точен начин как да откриете своята половинка. Много просто - трябва да се научите да „четете“ по аурата!

Професорът от Мелбърнския университет неврофизиологът Кларк Добсън от години пътува по света и обучава желаещите да се научат да разгадават аурата. Доста често се случва бъдещи младоженци да бъдат попарени от категоричното му: „Аурите ви са несъвместими, отменете сватбата!“, и то само след продължително вглеждане над главите им.

От лицата на жениха и невестата усмивките падат като есенни листа, а в погледите им се чете недоверие: „Освен професора някой друг вижда ли я тази аура изобщо? Защо да не се женим, та ние се обичаме и си подхождаме отлично?!“ В такива случаи Добсън включва прибора, който носи със себе си - нещо като цифров фотоапарат за спектрални снимки. Ученият води двойката в тъмна стая, прави снимки на аурите им и показва изображението на екран. Тогава влюбените могат да се убедят с очите си колко различни са. От момичето например струи топла малинова светлина, а от младежа - зелена.

Професор Кларк Добсън пояснява: „Важен е не само цветът на аурата, а и нейната форма, големина, дори плътността й.“ Защо? Понеже очите са приспособени да виждат само седемте основни оттенъка на спектъра - червен, оранжев, жълт, зелен, син, светлосин и виолетов.

Справка на „Преса“: Аура това са ултравиолетовите и инфрачервените микровълни, излизащи от човешкото тяло, неуловими за очите.

Това общоизвестно твърдение оборва проф. Добсън „Не е вярно! Аурата на човека може да се види от всеки, но не с очите, а с мозъка. Поставете който и да е индивид пред бял екран и съсредоточете погледа си малко над главата му. Затворете очи и отново ги отворете. Взирайте се внимателно, но нека тялото ви да е отпуснато, сякаш в полусън. В такова състояние мозъкът започва да образува много междуневронни съединения, да изпраща сигнали в тези зони, които по-рано не са били задействани. Отначало ще започнете да различавате неясно сияние, а после и цвят. Запомнете: на всеки цвят съответстват определени черти на личността.

Червен, малинов - енергичност, честолюбие, страстност. Този човек е лидер, или на езика на ауроведите - манифестор. При такива хора аурата е голяма, плътна, кръгла. Представител на този тип е Наоми Кембъл.

Син - умение да владеят себе си, артистичност. Този човек е генератор. Той има мощна продълговата аура. Такъв тип хора са оптимисти и отлични помощници. Ако са актьори, са царе на малките роли, в оркестъра са брилянтни инструменталисти.

Виолетов - мистик, чувствителен, необщителен. Този човек е проектор. Аурата му е елипсовидна и сър Антъни Хопкинс е ярък негов представител.

Зелен - уравновесен, хармоничен, изследовател, с талант за изцерител. Човек рефлектор. Има малка яйцевидна аура. Такава притежава Нобеловият лауреат за медицина Линда Бак.

Светлосин – интелектуалец, егоист, подозрителен. Разновидност на генератора. Типичен Робърт Патисън.

Жълт - любов и чиста доброта. Състрадателен, но завистлив. Разновидност на манифестора. Представителки на типа са Мила Йовович и Ева Херцигова.

Оранжев - пак е разновидност на манифестора, но се различава от него по физическата си издръжливост и извънмерната гордост. Тип - Мадона и Том Круз.

Индиго - интелект, духовност, страх. Разновидност на рефлектора. Никита Михалков е негов аналог.

Червен, розов - нежност, скромност, сексуалност. Точно като Леонардо ди Каприо.

Сив - депресия, злоба, интелект. Разновидност на проектора. Такава аура е характерна за интелектуалните убийци от рода на Андерс Брейвик.

Златист - висока енергетика, ренесансова многостранна личност. Разновидност на манифестора - Джеръми Айрънс.

След неколкодневни упражнения човек може да се научи приблизително да различава аурата на собствената си ръка. Но с упражнения може да постигне по-голям успех. Така че ако видите жених с яркооранжева аура - кръгла и плънта като при типичен манифестор, и булка с жълта като слънце, като при това двете не проникват една в друга, ще знаете, че са идеалната двойка. Колкото по-бързо се научите да четете аурите, толкова повече житейски грешки ще си спестите. Добрите съюзи се получават при следните конфигурации:

Червен-червен, оранжев-оранжев, син-син, червен-жълт, оранжев-розов, червен-ален, син-светлосин, зелен-индиго, виолетов-сив, зелен-жълт.
Идеалната двойка е с розова аура при жената и светлосиня при мъжа.
Неудачните съюзи се сключват между червен-светлосин, индиго-сив, малинов-зелен, ален- сив.
А направо катастрофални са връзките между жена с виолетова аура и мъж със сребриста.

Виц по темата
Безплатна обява: Изработвам аури за успешни фирми по заявка на клиента. Аури до ключ. Разработвам амулети с логотипа на вашата компания. Съставям фирмени молитви. Премахвам черни прокоби от трудови колективи по групова снимка.








Няма коментари:

Комисарят Надежда Джакова: Българското участие във Венецианското биенале като културна дипломация

  Комисарят Надежда Джакова: Българското участие във Венецианското биенале като културна дипломация Комисарят на  българското участие във Ве...