събота, 3 ноември 2012 г.

Туит, баби, туит!



Магдалена ГИГОВА

 

Една новина се изсули незабелязано през изминалата седмица. Напълно незаслужено! По специална програма обучавали баби да си правят профили в социалните мрежи. От една страна – браво. Хем ще са във връзка с внуците, разпилели се по далечни страни, хем ще получават реклами за удължаване на пениса и закупуване на яхти.

От друга страна, социалната мрежа е бич за социалното общуване. Вместо да седнат с плетките пред блока, след като сложат гювеча във фурната, бабите ще пускат в Туитър клюките, които инак разменят на живо: „Ненчева от третия етаж изпрати мъжа си на работа и посрещна любовника” или „Георгиев снощи пак се напи”.

Да не говорим за отрудените селски женици. Ще включат мобилния интернет, че в Балката „проваъдерите” нямат интереси. Ако пък им е спрял токът, поради паднал стълб или скъсана жица, ще включат таблета на батерия само и само да се похвалят пред комшийката „Прекопах зелето” или „Издоих козата”. И да постнат снимка на пълната с прясно мляко поцинкована кофа.
Еееех, това не е прогрес. Това е потрес. И пълна съсипия на класическия комшулук

Няма коментари:

Легендарният хипхопър Rob Money от C- BLOCK подари шапката си на кобилата Грация

Световни звезди имат любимо място в България, кончета им правят компания Емблематичният хип-хоп изпълнител Rob Money от C- BLOCK посети Конн...