вторник, 13 август 2024 г.

Бъдещ стоматолог стана Мис Созопол 2024

Изящна балерина стана Мис Созопол 2024

Изящна балерина стана Мис Созопол 2024

Изваяната като статуетка Йоана Великова (20 г.), на приказна церемония в замъка „Влюбен във вятъра“, бе коронована за Мис Созопол 2024.

Изящна балерина стана Мис Созопол 2024
э

Красавицата е завършила класически балет, а в момента е студентка по дентална медицина в Медицински университет – гр. Варна. Короната на главата на победителката положи миналогодишната носителка на престижния приз.

Докато й слагаше лентата, организаторът на конкурса Мис България Гаел Санчез  пожела на Йоана да преследва мечтите си. Хубавицата бе отличена и за лице на величествения замък, построен от неговия собственик Георги Тумпалов. Това ще й даде възможност да го представя както в България, така и по международни
туристически форуми.

Изящна балерина стана Мис Созопол 2024

Също така Йоана Великова ще представи град Созопол в националната надпревара за най-красива българка в края на годината. Подгласнички на победителката станаха Деница Колева и Денислава Дерменджиева, като  последната се окичи и с лентата за лице на публиката.           

Награди връчиха собственичката на марката „Мис България“ Ирина Папазова, холивудският продуцент и бизнесмен Зий Ребело, оперната прима Весела Нейнски, управителят на атракцион номер 1 в страната – замъка „Влюбен във вятъра“ Янко Кръстев, както и партньорите на конкурса.

Участничките в приказната надпревара, впечатлиха гостите в три тура: с тоалетите с народни шевици на модна къща „Маджаро“, с банските костюми с гравиран диамант „By Gael“ и стилните официални рокли на Стойка Хаджиева – Новкова от бранда „ТОНЕНА“.

Водеща на Мис Созопол бе популярният ивент мениджър Ваня Маринова. Всяко едно от момичетата получи подаръци от партньорите на събитието, като всички си тръгнаха с козметика от „Биотрейд“ и продукти за коса осигурени от „Christian of Roma“.

Изящна балерина стана Мис Созопол 2024
Изящна балерина стана Мис Созопол 2024

Под бурните аплодисменти на гостите в замъка пяха Нелита, Веселина Тодорова, а черешката на тортата бе рок звездата Милена Славова.

Няма коментари:

Легендарният хипхопър Rob Money от C- BLOCK подари шапката си на кобилата Грация

Световни звезди имат любимо място в България, кончета им правят компания Емблематичният хип-хоп изпълнител Rob Money от C- BLOCK посети Конн...