неделя, 6 август 2023 г.

Наградите за бизнес и туризъм Bright Awards отплаваха към залеза с катамаран

 

Наградите за бизнес и туризъм Bright Awards бяха връчени на катамаран в морето
Наградите за бизнес и туризъм Bright Awards бяха връчени на катамаран в морето

Най-ярките летни награди за бизнес и туризъм в България Summer Bright Awards традиционно бяха раздадени на катамаран в морето, вещо управляван от капитан Стивън Кларк.

Събитието по традиция се организира от Балканската Медийна Асоциация със съдействието на Яхт Ренталс.бг и цели да отличи най-успешните, най-иновативните и най-вдъхновяващите компании и марки в страната.

То се осъществи благодарение на генералната подкрепа на д-р Алит Керимов – Дерма Аестетик. Съдействие оказаха и туристическата агенция Ocean Travel, живата вода White Water, хотел Мистрал – Несебър, пасти за зъби Сплат, козметика Амира, Ал-Мар парфюми.

Церемоннията се проведе и в подкрепа на семейства с репродуктивни проблеми, които по последни статистически данни са над 200 000. Водеща бе Анелия Торошанова от БНР, която блестеше в уникална рокля на дизайнерката Гергана Апостолова.

Summer Bright Awards наградите са подкрепени за инициативата и от Министерството на туризма.

Призовете в категория  Туристически обекти/атракциони бяха връчени от генералния директор на БНР Милен Митев. Победители станаха:

Плаващата къща на язовир Жребчево, Ахмед Хамед за популяризация на египетската цивилизация чрез изложбата на фараоните, която привлича хиляди почитатели в цялата страна, уникалната 36-метрова бяла сцена в град Банско, която целогодишно привлича туристи в града.

Милен Митев, генерален директор на БНР с Ахмед Хамид.
Йонка Максимова с Милен Митев
Йонка Максимова с Милен Митев
Представоителят на Бялата сцена получава приза си от Магдалена Гигова
Представоителят на Бялата сцена получава приза си от Магдалена Гигова

Водещата на Покана за пътуване на БНР и собственик на сайта Дромомания Магдалена Гигова поднесе Статуетката за туристическа агенция Ocean Travel. Също така и в категория Здраве и красота на доктор Алит Керимов – Дерма Аестетик.

Представител на Оушън травел получава отличието си
Представител на Оушън травел получава отличието си

Статуетката за Ентъртейнмънт бе връчена от Карлос Арелано на Човека-глас Красимир Аврамов, който покани всички на 13 септември в Пловдив на голям концерт-спектакъл, озаглавен Български свят.

Красимир Аврамов с победителите от хотел "Гранде Виста"
Красимир Аврамов с победителите от хотел „Гранде Виста“

В категория Мода собственикът на медията Либерта.бг Стоян Тончев награди най-известният варненски дизайнер, който отдавна завладя и страната, Красимир Недялков.

Красимир Недялков
Красимир Недялков

Да връчи статуетките на победителите в категория Право на сцената се качи един от най-добрите адвокати в България  Петър Николов

Призът за Адвокатско дружество отиде при „Кацаров и Иванов“.
Призът за Адвокатско дружество отиде при „Кацаров и Иванов“.

Адвокат тази година стана адвокатката от Бургаската колегия Николета Метева, която е и социално ангажирана и прави много благотворителни събития в града. Призът за Адвокатско дружество отиде при „Кацаров и Иванов“.

Статуетката в категория Старт-ъп беше връчена от Рокси Рок от Хайлайф на Линда Ким. Тя даде приза и в категория Хотелиерство на най-новото бижу в Цигов чарк – спа-комплекс Гранде Виста.

Рокси Рок и Линда Ким
Рокси Рок и Линда Ким

В категория Медицина наградите връчи продуцентът и ко-водещ на предаването „Седмицата с Нина и Зий“ по България 24 Зий Ребело.

Зий Ребело
Зий Ребело

Първият приз отиде при семейство Батинкови за Топ Хоспитал Сървисиз АД. Втората статуетка в категория Медицина получи Атанас Месечков за социална отговорност чрез проекта му Геника Нюз.

Генека нюз и Зий Ребело
Генека нюз и Зий Ребело
Антониа и Ивайло Батинкова, Валери Стефанова и Алит Керимов
Антониа и Ивайло Батинкова, Валери Стефанова и Алит Керимов

В категория Уелнес и Спа статуетката получи Виктория Спа град Черноморец, тя им бе поднесена от водещия от Канал 0 Марио Ангелов.

Влюбимата категория на жените – Козметика, призьорите бяха две дами, а статуетките им поднесе редакторът на в-к Марица Иван Кирев.

Първият приз отиде за козметика Амира Парфюмс, а вторият го взе певицата Весела Маринчева за нейния бранд за слънчев тен Mediterranean Glow by VessSun.

В категория храни  призът за водата с естествено съдържания на сребро White Water бе връчен от Томас Панайотов от Яхт Ренталс бг.

Наградените White water
Наградените White water

В категория Обзавеждане и дизайн да връчи статуетката на Тека България Анелия Торошанова покани на сцената Нина Хамилтън, тв водеща и юрист.

В последната категория Строителство, инвестиции и архитектура статуетките бяха връчени от бившия министър и дългогодишен председател на Българската хотелиерска асоциация Валентин Заяков на архитект Калин Панайотов и неговата компания Инпос и за бизнес инвестиция със социална ангажираност на Солар Еко Енерджи.

Солар Еко Енерджи.
Солар Еко Енерджи.

След церемонията следваше едночасово ди-джей парти с много танци и музика в открито море.

Медийна подкрепа на събитието оказаха – телевизиите България 24, Евроком, Канал 0, Българското Национално Радио, радио Мая, вестниците Стандарт и Марица, онлайн медиите – блиц.бг, пик.бг, биг5.бг, актуално.ком, либерта.бг, дромомания.бг, епицентър.бг, столица.бг, уомън.бг, будна варна, темида тв, инвестбилд, билайф, бинюз и най-голямото ФБ списание Хайлайф.

От Клийнър Лукс запечатаха най-вълнуващите моменти и ще изработят специално видео за награждаването. За допълнителния медиен комфорт се погрижиха от Тами 2016.

Няма коментари:

Легендарният хипхопър Rob Money от C- BLOCK подари шапката си на кобилата Грация

Световни звезди имат любимо място в България, кончета им правят компания Емблематичният хип-хоп изпълнител Rob Money от C- BLOCK посети Конн...