сряда, 30 декември 2020 г.

Милена Павлова в първото издание на звездното интервю „Ние!“ за 2021

 

Милена Павлова в първото издание на "Ние!" за 2021
Милена Павлова в първото издание на „Ние!“ за 2021

Ще бъде излъчено петък, 01 януари във Фейсбук страницата и в програмата на TV ART channel от 08:00 и 19:30 ч.

Милена Павлова в първото издание на "Ние!" за 2021 със Стилиян Иванов
Милена Павлова в първото издание на „Ние!“ за 2021 със Стилиян Иванов

Празничният брой на ежемесечното предаване, в което доказани професионалисти, обичайно стоящи далеч от светлините на прожекторите, разкриват тайните на своя успех, но… в контекста на личния си хороскоп, е Милена Павлова – архитект, писател, сценарист, журналист, астролог, меценат.

Създател на Център по себепознание ОРФЕЙ. Милена Павлова възобновява медийния проект на Стилиян Иванов – телевизията за култура и духовно знание ТВ АРТ!

Меценат и съавтор на документалния филм “За смисъла на астрологията”. Милена Павлова е водещ на ежемесечното интернет предаване “Ние!” и в празничния му брой ще разчете звездните послания в собствената си астрологична карта, кодирани в часа на раждането й.

Както и настоящите небесни конфигурации в нейния живот, за да подскаже на зрителите, че само чрез самопознание, включващо дори науката астрология, човек може да извлече максималното от земното си проявление тук и сега.

Рационално и емоционално, режисьорът Стилиян Иванов представя явното и тайното на материалното и духовното в личния и професионален свят на “необикновени” хора, свързани с хилядолетния българския Дух.

Няма коментари:

Легендарният хипхопър Rob Money от C- BLOCK подари шапката си на кобилата Грация

Световни звезди имат любимо място в България, кончета им правят компания Емблематичният хип-хоп изпълнител Rob Money от C- BLOCK посети Конн...