понеделник, 3 август 2020 г.

3D мапинг, светлинно шоу и издигане на националния флаг за празника на Несебър

„Тоника СВ“, „Б.Т.Р.“ и „Тангра“ ще радват гостите на тържествата

„Тоника СВ“, „Б.Т.Р.“ и „Тангра“ за празника на Несебър
„Тоника СВ“, „Б.Т.Р.“ и „Тангра“ за празника на Несебър

Култовите групи и Професионален фолклорен ансамбъл „Странджа“ са само част от зрелищната програма 

Култовите групи и  Професионален фолклорен ансамбъл „Странджа“ са само част от зрелищната програма по случай празника на града
Култовите групи и Професионален фолклорен ансамбъл „Странджа“ са само част от зрелищната програма по случай празника на града
За поредно лято жителите и гостите на Несебър ще съпреживеят широката палитра от зареждащи  емоции, съпътстващи  двудневната богата програма, която по традиция ще кулминира в нощта на 15 август с впечатляващо 3D светлинно шоу на крепостните стени и грандиозен пиро-музикален лазерен спектакъл.
Кадри от  празника на града
Кадри от празника на града
В тържествените концерти ще участват любимците на вече три поколения българи „Тоника СВ“ и легендарните рок банди „Б.Т.Р.“ и „ТАНГРА“.

Почитателите на стилната класическа музика ще се насладят на Триото тенори „Изящните гласове“.

Триото тенори „Изящните гласове“
Триото тенори „Изящните гласове“
А магията на българския фолклор ще заплени публиката чрез музикалните и танцови изпълнения на Професионален фолклорен ансамбъл „Странджа“. „Морските звездички“ на Несебър пък ще зарадват малки и големи със своя талант и детско очарование.

Отслужване на празнична Света литургия в храм „Св. Успение Богородично“ и ритуал по тържественото издигане националния флаг също са включени в програмата.

3Д мапинг за празника на Несебър
3Д мапинг за празника на Несебър
Във връзка с извънредната обстановка в страната и света, причинена от COVID-19, организаторите от Община Несебър ще се погрижат честванията по случай празника на града да преминат при пълно спазване на разпоредените от Министерство на здравеопазването  противоепидемични мерки.
Кметът на Несебър Николай
Кметът на Несебър Николай

И тази година Община Несебър ще чества 15 август – Деня на Успение Богородично с пищни тържества. Нека духът на празника влезе в сърцата и душите ни и остави незабравими спомени от мигове на споделена емоция.

Празничната програма на общината ще бъде публикувана на официалния й сайт.

Няма коментари:

Легендарният хипхопър Rob Money от C- BLOCK подари шапката си на кобилата Грация

Световни звезди имат любимо място в България, кончета им правят компания Емблематичният хип-хоп изпълнител Rob Money от C- BLOCK посети Конн...