четвъртък, 21 май 2020 г.

„Reggaeton да зазвучи“ ни обещава слънчево лято, море и много горещи емоции





STANI  и Verry представят горещия летен хит „Reggaeton да зазвучи“

Българският продуцент STANI представя най-новата си песен, озаглавена „Reggaeton да зазвучи“, която е в изпълнение на певицата Verry. За младата изпълнителка това е дебют на българската сцена. Лятното регетон парче вече се радва на интереса на почитателите и има всички шансове да се превърне в един от хитовете на сезона.
STANI и Verry се запознават в България, след като и двамата са живяли в чужбина дълго време. Благодарение на любовта си към музиката намират много бързо общ език и започват да работят заедно по различни проекти. Работата по първия им съвместен проект „Reggaeton да зазвучи“ продължава няколко месеца.
„През април планирахме да заснемем много свежо и лятно видео в Гърция. За съжаление заради обявеното извънредно положение плановете ни се промениха. Решихме да зарадваме българската публика с официално лирик видео, с желанието да им подарим хубава емоция“, споделят изпълнителите.
„Reggaeton да зазвучи“ е по музика и текст на Verry и аранжимент на STANI, а режисьор на лирик видеото е Reezy Rane.
STANI е музикален продуцент на електронна денс музика, като от няколко месеца активно работи в България и търси млади таланти. През 2014г. представя в България проекта „Rhythm Makes You Higher“, заедно с Irene Tera, който не е предизвиква интереса на родните телевизии и радиа, но е излъчван с голям успех в Дания. Във видеото на  „Rhythm Makes You Higher“ участват ТВ водещата Константина Живова, балет „NOVA, 120 бели плъха, 30 змии и 20 гигантски тарантули, режисьор на видеото е Мартин Макариев. С него STANI участва в Copenhagen World Music Festival, който е най-големият фестивал за музика в Копенхаген. През 2018г. представя официалния саундрак към филма „Привличане“, който е сред най-гледаните филми на всички времена в България. За създаването на саундтракът STANI „привлича“ американската певица, трикратна носителка на Грами – Тифани Фред (Tiffany Fred). През ноември 2019 година  STANI представи официалния саундтрак към филма „Диви и Щастливи“ с участието на Яна Маринова, Александър Сано, Луиза Григорова-Макариев, Койна Русева, Асен Блатечки, Калин Врачански, Дария Симеонова, Явор Бахаров и отново под режисурата на Мартин Макариев.

Официалното видео на „Reggaeton да зазвучи“: 


Повече за STANI
Станислав Милчев Вълев, известен като STANI е музикален продуцент на електронна денс музика. Открива любовта си към музиката на 10 години, когато получава като подарък стара звукова система. Неговата страст го провокира да инвестира първите си джобни пари, а по-късно и печалбите си, за да си купи най-новите песни и да подобри уменията си като DJ и продуцент. Музиката се оказва повече от страст за STANI. Именно тя е магията, която го връща към живота, след като претърпява тежка катастрофа, след която се възстановява в продължение на една година. С помощта на музиката STANI се пребори за живота си, с амбицията да предаде магията й на колкото се може повече хора.
Живее в Копенхаген от август 2010 година, където има собствено музикално студио. Завършва две училища за звуков инженер и продуцент в Дания. Кандидат е за музикалната консерватория на Копенхаген, специалност звукорежисура.
През 2014г. представя в България проекта „Rhythm Makes You Higher“, заедно с Irene Tera, който не е предизвиква интереса на родните телевизии и радиа, но е излъчван с голям успех в Дания. С него STANI участва в Copenhagen World Music Festival, който е най-големият фестивал за музика в Копенхаген. Във видеото на  „Rhythm Makes You Higher“ участват ТВ водещата Константина Живова, балет „NOVA, 120 бели плъха, 30 змии и 20 гигантски тарантули, режисьор на видеото е Мартин Макариев.
През 2018г. представя официалния саундрак към филма „Привличане“, който е сред най-гледаните филми на всички времена в България. За създаването на саундтракът STANI „привлича“ американската певица, трикратна носителка на Грами – Тифани Фред (Tiffany Fred). През ноември 2019 година  STANI представи официалния саундтрак към филма „Диви и Щастливи“ с участието на Яна Маринова, Александър Сано, Луиза Григорова-Макариев, Койна Русева, Асен Блатечки, Калин Врачански, Дария Симеонова, Явор Бахаров и отново под режисурата на Мартин Макариев. Този път STANI се обединява с Антони Рикев - WahTony от Мюзик Клиник Рекърдс и създават парчето DREAMS. Което ще зарадва любителите на 80-ския звук.
Още информация можете да откриете в официалния сайт на STANI  http://stanimusic.com/, както и в официалната му Фейсбук страница: https://www.facebook.com/StaniMusic

Повече за Verry
Вероника Николова Кирова е родена в град Бургас на 27.12.1992г.
Първият й допир с музиката е на 5-годишна възраст, когато вокална педагожка я подготвя за конкурса „Сезони“ в Бургас. Майка й вижда потенциала в нея и я записва в детския хор „Милка Стоева“, където започва да изучава песни и солфеж. Там пее от 6 до 18 годишна.
Първата голяма изява на Вероника е на конкурса за детска песен, който се организира всяка година. В него участват композитори от цялата страна. Тогава за първи път се появява в телевизионния ефир, а през годините участва в много български и международни конкурси.  Когато е на 16 години, Вероника участва в музикалния формат Music Idol 3, където стига напред в класирането.
Приета е да изучава музика в Лондон, но  за съжаление не успява да замине. В този момент периода е много тежък за нея, защото не може да реализира своята най-голяма мечта.
През 2014 година започва летен семестър във Виенския университет със специалност музикология. Там се запознава с  цигулар, китарист и пианист с които създават своя банда. Общо групата създава 3 авторски парчета.
През 2016 година получава официална покана от българската рок група „Метро бенд“ в Южна Корея и пее заедно с тях в продължение на няколко месеца, след което решава да се върне в България, за да сбъдне мечтата си – да бъде самостоятелен артист. Именно тогава се запознава с продуцента STANI, с който започват да работят по различни проекти.
Официална страница: https://www.facebook.com/Verrymusic/



Няма коментари:

Легендарният хипхопър Rob Money от C- BLOCK подари шапката си на кобилата Грация

Световни звезди имат любимо място в България, кончета им правят компания Емблематичният хип-хоп изпълнител Rob Money от C- BLOCK посети Конн...