понеделник, 6 април 2020 г.

“Те са!” – специалното интервю на Наталия Гуркова и Стилиян Иванов се завръща


Навръх Цветница във Фейсбук можете да видите разговора с Йорданка Христова


“Те са!” - специалното интервю се завръща
“Те са!” – специалното интервю се завръща

“Те са!” – специалното интервю се завръща в интернет платформите на Цветница – 12 април, неделя Гост в 32-то издание на формата е гласът на България – Йорданка Христова.

Режисьорът Стилиян Иванов не случайно избира нея, за да поднови проекта си – позитивизмът и мъдростта на именитата певица са пословични. А и във времена на криза е добре да чуем хубави български песни.

Пред водещата Наталия Гуркова гостенката споделя своята рецепта за щастие: “да се събудиш здрав, да погалиш домашния си любимец, да чуеш от някой, че те обича и да излезеш на среща с приятели!” .
Проектът на Стилиян Иванов и Наталия Гуркова стартира в края на февруари миналата година и представя достойните българи и общочвешките идеи родени по нашите земи.

Всеки брой, (дублирани са на английски език), има над 100 000 гледания у нас и по света във Фейсбук платформата (броячът на показванията е достъпен за всеки един зрител и може да бъде видян по всяко време).

До този момент продуцентите от Додофилм ни представиха: треньора и режисьор Нешка Робева, народните певици от квартет “Славеи”, както и Янка Рупкина и Олга Борисова, ансамбъл “Филип Кутев”, мецената Гергана Ташкова, художничката Лили Димкова, прима балерината Маша Илиева, диетолога д-р Емилова, художника Ставри Калинов, певеца Георги Христов… филми за траките, Орфей, Петър Димков…

Предстоят срещи с музиканта Веско Ешкенази, психотерапевта и астролог Оксана Хорват-Станчева..


Няма коментари:

Легендарният хипхопър Rob Money от C- BLOCK подари шапката си на кобилата Грация

Световни звезди имат любимо място в България, кончета им правят компания Емблематичният хип-хоп изпълнител Rob Money от C- BLOCK посети Конн...