петък, 20 декември 2019 г.

Persona Academy и гуруто на бюти мениджмънта Максим Сергеев подариха на козметиците в България университет за красота


Мениджърът на Персона Марина Гаргуша и Максим Сергеев


Мениджърът на Персона Марина Гаргуша и Максим Сергеев

В чест на петия си рожден ден, елитният столичен салон за красота Persona health & beauty подари на козметиците в България университетът за красота Persona Academy.
Освен уникални медицински и козметични процедури, които се предлагат в световните салони за красота, лекарите и козметиците на Persona ще продължат да споделят опита си и да канят световно известни лектори и експерти в сферата на красотата.

Феите от Persona Academy и гуруто на бюти мениджмънта Максим Сергеев преподадоха урок по коледна щедрост
Феите от Persona Academy и гуруто на бюти мениджмънта Максим Сергеев преподадоха урок по коледна щедрост

Те посвещават нашите специалисти в тайните на последните технологии и достижения на „красивата индустрия“.

След топ-експерта Олга Хайновская, която гостува преди седмици, днес завърши петата, юбилейна, обучителна сесия на гуруто на бюти индустрията Максим Сергеев.


Persona Academy
Persona Academy

Единствено екипът на Persona Academy притежава ексклузивните права да организира семинари с лидера в търговските тайни на разкрасяването!
Това, по думите на мениджъра на Персона Марина Гаргуша е:

Признание и доверие, което нашият екип завоюва през годините с безкомпромисен професионализъм, неотлъчно следване препоръките на най-големите в бранша и безкраен респект към нашите клиенти от 2013 г.

Нямам думи да изразя признателността си за всички тайни и тънкости в този наш, така деликатен „занаят“, които този изключителен професионалист щедро е споделял не само с мен, но и с всички свои ученици и последователи.

Смело мога да заявя, че за него няма неизследвани зони в т.нар. Бизнес на красотата.

 Неговите практически съвети и „рецепти“ за стабилизиране на дейността в кризисни ситуации направиха и продължват да правят възможно дълголетието и просперитета на много салони за красота.

Максим Сергеев раздаде сертификати на Наутилус на отличниците в семинара.

Това пето събитие, което ознаменува и петия рожден ден на Persona Център за естетика се състоя непосредствено преди Коледа и съвсем в духа и стила на работа на предприемчивите, но и великодушни домакини ще бъде посветено на благотворителността.  

Екипът на Персона Благодари на всички свои партньори, които ги подкрепят в желанието  да направят света едно не само по-красиво, но и по-добро място!


Няма коментари:

Президентът Росен Плевнелиев връчи на магичния Старбой Айвън Наградата за Полет в Изкуството „Стоян Камбарев” 2024

  Президентът Росен Плевнелиев връчи на магичния Старбой Айвън Наградата за Полет в Изкуството „Стоян Камбарев” 2024 Кинорежисьорът Теодора ...