неделя, 22 декември 2019 г.

Деси Бакърджиева и други популярни лица пак подкрепиха кампанията „Пожелай си!“

Деси Бакърджиева и още популярни личности отново подкрепиха „Пожелай си!“

Деси Бакърджиева и още популярни личности отново подкрепиха „Пожелай си!“
Първият ин витро център в България New Life – Пловдив, който пренася ноу-хау от Израел в областта на асистираните репродуктивни технологии, ще дари две ин витро процедури с включени стимулации на двойки с репродуктивни проблеми.
Деси Зидарова подкрепи    „Пожелай си!“
Деси Зидарова подкрепи „Пожелай си!“
Съпричастността на клиника New Life – Пловдив и нейните партньори към двойките с репродуктивни проблеми в България подтикна ин витро центъра да създаде кампанията „Пожелай си“.
За шеста поредна година кампания ще направи възможна мечтата на повече български семейства, като дари две ин витро процедури.
Тази година от екипа на клиниката  взеха решение „Пожелай си“ да протече с позитивно послание в кампанията и затова целта е да се изпращат позитивни снимки свързани със светлите празници които предстоят.
Диона   подкрепи    „Пожелай си!“
Диона подкрепи „Пожелай си!“
Кампанията вече стартира и ще продължи до 25 Декември 2019 г.  До тази дата можете да изпращате вашите снимки. До 20.01.2020 ще дадем възможност да се гласува за снимка. Екипът на клиниката ще обяви кои са щастливците на 21 Януари, 2020г.
За да се кандидатства за участие в благотворителната кампания „Пожелай си“  е необходимо да се прочетат условията за кандидатстване в сайта на New Life. Ако двойките отговарят на тях, следващите стъпки са следните:

Изпратете на wish@newlifeclinic.bg –  снимка:

Снимката трябва да е емоционална, позитивна и вдъхновяваща в духа на светлите празници. Всеки един от Вас може да прати само по една снимка. Няма ограничение за това какво ще покажете в избраният от вас кадър.
Лили Ангелова   подкрепи    „Пожелай си!“
Лили Ангелова подкрепи „Пожелай си!“
Към снимковия файл моля добавете в мейла: Три имена, възраст, град по местоживеене, телефон за контакт и актуален e-mail адрес.
Всяка снимка  ще бъде прегледана от модератор. След одобрение ще бъде качена в страницата на “Пожелай си” в официалният сайт на клиниката: www.newlifeclinic.bg и фейсбук профилите на клиниката.

Най-коментираната и подкрепяна снимка в официалният сайт на клиниката www.newlifeclinic.bg  – “Пожелай си“  ще получи първата безплатна ин витро процедура..

Най-позитивната и емоционална снимка  на един от вас  ще бъде избрана от екипа на клиниката и компаниите, които подкрепят кампанията за втората ин витро процедура.
Рене Карабаш     подкрепи    „Пожелай си!“
Рене Карабаш подкрепи „Пожелай си!“
Всеки един от Вас ще получи линк на със своята снимка, където Вашите близки и приятели могат да подкрепят с коментар в официалният сайт на клиниката до 20.01.2020 година.

Актрисата Деси Бакърджиева и още популярни личности отново подкрепиха кампанията „Пожелай си!“. Зад мечтата на редица български семейства застанаха Лили Ангелова, Деси Зидарова, Диона, Рене Карабаш и много други.

„В навечерието на светлите коледни празници, нека заедно да заредим с положителни емоции и настроение всички, които имат нужда от нас. Убедени сме, че заедно ще успеем да напълним интернет пространството с усмивки и любов в подкрепа на много хора, които имат съкровена мечта“, споделят от екипа на медицински център New Life-Пловдив.

ОЩЕ ЗА МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР NEWLIFE:

New Life е първият ин витро център в България, който пренася ноу-хау от Израел в областта на асистираните репродуктивни технологии на българския пазар.
New Life в гр. Пловдив разполага с модерна апаратура, включително най-новата микроманипулационна система на Eppendorf за ICSI оплождане – TransferMan 4r и бенчтоп инкубатор (benchtop incubator) с 10 отделения.
Всички клинични практики в медицински център New Life следват модела, установен от консултантите – проф. Нери Лауфер, един от първите лекари в света извършил успешно човешка ин витро процедура, основател на ин витро центрове в САЩ и Израел, и д-р Анат Сафран, световно признат ембриолог с над 30 години опит в сферата на асистираната репродукция.
Всички служители и медицинският персонал на клиниката са опитни и високо квалифицирани специалисти, преминали специализации и обучения в чужбина.
Целият медицински екип на клиниката е завършил успешно престижно обучение в известните израелски болници Адаса в Йерусалим и Асута в Ришон.
Деси Бакърджиева и още популярни личности отново подкрепиха кампанията „Пожелай си!“
Деси Бакърджиева и още популярни личности отново подкрепиха кампанията „Пожелай си!“

Няма коментари:

Визуалният артист и дизайнер Невелин Иванов-Нево с номинация за Наградата за полет в изкуството „Стоян Камбарев“ 2024

  Визуалният артист и дизайнер Невелин Иванов-Нево с номинация за Наградата за полет в изкуството „Стоян Камбарев“ 2024 Творецът влага собст...