сряда, 30 октомври 2019 г.

Deep Zone Project с нов хит, стилна визия и предстоящ албум

Deep Zone  Project

Deep Zone Project
DEEP ZONE PROJECT отново стрелят в целта на мишената за хитове, след като проектът им „Българка“ излезе дори извън пределите на България.
„Ти Къде Си“ е заглавието на новата им песен, продължаваща мелодичния денс стил и емблематично звучене, с които групата е популярна и разпознаваема.

Този път Дидо, Дани и Ева Мария работят и по английска версия на песента („Diving“), предназначена за разпространение в чужбина. 

Парчето излиза дни преди мини европейското турне на DEEP ZONE Project , по време на което ще се случи и официалното представяне на  „Ти Къде Си“. Международният тур на Дидо, Дани и Ева ще премине през Хайделберг (01.11.2019г.) и Лондон (08.11.2019г.).

Стартът ще бъде в Мюнхен, на 31-ви октомври, точно в нощта на Halloween, на тематично, зловещо парти.

Но не това е най-ужасяващото преживяване, случило се в групата за последния месец.

По идея Bashmotion, режисьорът на видеото, на снимачната площадка трябва да присъства змия.

Змия в колата на Deep Zone  Project
Змия в колата на Deep Zone Project
Нестандартният участник  би трябвало да се появи контролирано върху диджейския пулт на Dian Solo и китарата на Danny Dimitroff.
Олицетворението на греха, обаче, решава да изпълзи много по-рано и  ненадейно, но достойнo  излиза от чантата за пренасяне, заемайки място на таблото на автомобила, по време на движение.

Случката почти докарва до припадък Ева Мария, която е иначе смело момиче – споделя кратко и ясно за инцидента: „Змията не е сред най-любимите ми животни“. 


Повече интересни кадри от заснемането и мейкинга на песента и каква е ролята на екзотичната виетнамка Thuan Do може да се гледат в Youtube канала на групата:  http://bit.ly/DeepZoneTube .

Социалните мрежи на групата вече загряват и от предполагаемия отговор на една енигма. Във видеото на „Ти Къде Си“ Deep Zone Project  залагат загадка и очакват феновете да я разплетат.

Самите  музиканти обещават да вдигнат завесата към края на месеца и да поставят точка на дилемата.  
Много скоро DEEP ZONE почитателите може да очакват и излизане на нов албум, в който ще присъства предимно чисто нова продукция на групата.
ТИ КЪДЕ СИ
Тази продукция е с подкрепата на GigaFiber и БМФ Порт Бу

Няма коментари:

Легендарният хипхопър Rob Money от C- BLOCK подари шапката си на кобилата Грация

Световни звезди имат любимо място в България, кончета им правят компания Емблематичният хип-хоп изпълнител Rob Money от C- BLOCK посети Конн...