понеделник, 5 август 2019 г.

Summer Fashion Weekend 2019 превзема Марина Диневи

Всяка вечер след ревютата  ще има разпродажба на колекциите

Ударна доза модно вдъхновение. Свежа порция лятно настроение. Микс от емоции, лукс и красота. Това е Summer Fashion Weekend – най-пищното лятно събитие в българския моден календар, чието дебютно издание стартира след по-малко от десет дни 

Българската модна телевизия Code Fashion TV се впуска в свежа колаборация с Dinevi Resort, за да ви поднесат едно несравнимо лятно изкушение с уникална сцена и мултимедия на хеликоптерната площадка на Марина Диневи.
Световни и родни брандове и дизайнери се събират в Свети Влас за първия по рода си у нас Summer Fashion Weekend. В рамките на три дни, модното събитие ще утоли жаждата ни за мода с настроение, музика, бляскави партита.
Summer Fashion Weekend се организира за първа година с идеята да се превърне в традиция. Събитието ще се състои на най-луксозното място за провеждане на такъв тип събития на българското Черноморие, Марина Диневи в курорта Свети Влас, трансформирайки го в свят на красотата и изяществото. Всички гости ги очакват модни ревюта и партита по модела на световните събития в Монако, Кан и Сен Тропе.
Обкръжени от лукс и приятна атмосфера, по модния подиум ще се разходят над 30 топ  модела на агенция Ивет Фешън, облечени в разнообразие от стилове, които ще  зарадват всеки вкус, а всяка вечер след ревютата ще има разпродажба на колекциите.  
Трите вечери ще включват модни ревюта и музикални изпълнения и три тематични афтър партита на хитови места на Марина Диневи.
На гостите и партньорите на събитието ще бъдат предложени специални пакети за нощувки, а за ценителите на класните напитки и кетъринг ще има специална VIP зона.
Вече може да закупите своите куверти за най-голямото модно лятно събитие в мрежата на Eventim или на място на Марина Диневи като се обадите на + 359 888 070 240 или + 359 988 712 503  или пишете на лично съобщение в страницата на събитието.
За повече информация :
www.summerfashionweekend.com 

Няма коментари:

Легендарният хипхопър Rob Money от C- BLOCK подари шапката си на кобилата Грация

Световни звезди имат любимо място в България, кончета им правят компания Емблематичният хип-хоп изпълнител Rob Money от C- BLOCK посети Конн...