сряда, 27 март 2019 г.

Апаратът "Мезотикс" изглажда бръчките като с ютия

Маги Джанаварова е още млада, но терапията има други скрити достойнства, които тя изпита

Текст и снимки: Тина Прокопова

Впечатляващото израелско нововъведение в козметичната индустрия "Мезотикс" беше представено в Jewel Skin Clinic пред гости и клиенти. За уникалната неаблативна фракционна система с титаниев накрайник разказа Калина Иванова, която е известна и обичана козметичка, както и основен представител на апарата.
"Когато ми предложиха "Мезотикс", ми бяха нужни 9 месеца, за да го проуча и да се убедя във възможностите и резултатите, които постига. Сега, след като работя вече с него, и аз, и моите клиенти нямаме никакви съмнения, че инвестицията си струва", каза Калина Иванова, а в подкрепа на думите си показа богат снимков архив от личния си телефон на мъже и жени, преминали през терапията.

Дамите в Jewel Skin Clinic бяха шокирани от информацията, че "Мезотикс" третира кожата при температура от 400 градуса, но Калина Иванова бързо ги успокои: "Изгаряне няма, защото апаратът третира роговия слой на кожата, т.нар. "мъртва кожа", съставена от клетки без ядро. Болката е пренебрежима, не даваме обезболяващи, не е необходим период за възстановяване. След процедурата върху обработеното място не се нанася абсолютно никакъв препарат. На следващия ден може да използвате хидратиращ крем и съдържанието на една ампула, която ще получите от нас."
Апаратът е един от малкото, с които може да се третира клепачът - и горен, и долен, което е много чувствителна тема за жените над 35-40 г. С него като с парна ютия "се изглаждат" бръчките в различни зони, заличават се белези от акне, както и родилни белези, с което Калина Иванова обясни наличието на бебета сред клиентите си.
Единственото, което може да спре желаещия да използва "Мезотикс", е силното слънце. Ако сте се върнали току-що от почивка на морето, ще може да се подложите на процедурите след 2 седмици, а в случай, че това ви предстои - препоръчително е да отложите контакта с апарата.
Терапията се прилага върху чиста кожа и не е необходима предварителна подготовка, което позволи на няколко "неподготвени" дами от гостите да я тестват на момента. Красивата Маги Джанаварова също не се поколеба да изпробва "Мезотикс", след което обеща, че това със сигурност няма да е единствената ѝ процедура.




Няма коментари:

Легендарният хипхопър Rob Money от C- BLOCK подари шапката си на кобилата Грация

Световни звезди имат любимо място в България, кончета им правят компания Емблематичният хип-хоп изпълнител Rob Money от C- BLOCK посети Конн...