сряда, 9 януари 2019 г.

Граби, народе! Qatar Airways с Глобална кампания вдъхновява за нови пътешествия, предизвикателства и незабравими изживявания през 2019 г.



Всяко приключение на ново място е различна глава от неповторима и вълнуваща история – нека и тази година светът бъде необятна сцена за създаване на лични, вдъхновяващи спомени
Пътешествениците от всички краища на планетата могат да се възползват от ексклузивни намаления и бонусни мили и точки за резервациите, направени до 16 януари 2019 г.

Qatar Airways по традиция започва новата година с Глобална промоция с идеята да вдъхнови хората по света да посетят ново място през 2019 г. и да обогатят изживяванията и светоусещането си.
Пътуващите с Qatar Airways ще се насладят на ексклузивни намаления в рамките на следващите няколко дни за пътуване през цялата година до мечтани дестинации. Светът е книга и който не пътува чете само една страница е казал Свети Августин Блажени. Затова – пътувайте!

Кампанията на Qatar Airways е валидна за продажба до 16 януари, но тъй като е глобална и търсенето е изключително голямо, планирайте и резервирайте бързо, за да можете да се възползвате от най-изгодните предложения. Пътуването може да бъде в периода 7 януари – 10 декември 2019 г., а намаленията са до 45%. В допълнение към примамливите оферти, Qatar Airways Privilege Club ще Ви зарадва с двойно повече мили и точки*.
Започнете годината, набелязвайки следващото си пътешествие. Накъдето и да Ви отведат Вашите мечти и желания, Вие пишете тези уникални и вечни глави от своята история. Заредете се с вдъхновение, бъдете смели в желанията си, поемете с усмивка към нови хоризонти и се наслаждавайте докрай на всичко по пътя, който изберете – само така дестинацията ще има този незабравим чар, който да ѝ отреди специално място в сърцето Ви. 
Окланд (690 EUR) – въпреки, че това е най-големият град на нова Зеландия, мнозина го описват като „повече село, отколкото град“, но мекият климат и близките плажове, го определят като едно от десетте най-добри места за живеене в света.
Тайланд (409 EUR) – накъдето и да тръгнете в Страната на усмивките, все ще стигнете до будистки храм, плаж или място, което да остане завинаги в сърцето ви. Мегаполисът Банкок с безбройните си забележителности,  островите в Андаманско море с недокоснатата си природа и  отлични условия за гмуркане, „класическите“ туристически адреси Патая, Ко Самуи и Пукет – навсякъде туристът е цар и е обгрижван като такъв.
Бали (650 EUR) – след „Яж, моли се и обичай“ остров Бали е още по-желан с приветливите си обитатели, винаги готови да се притекат на помощ, с ласкавото си крайбрежие, цвъртящите на скари с дървени въглища морски дарове на брега в Джимбаран, градчето на художниците  Убуд, сред оризища в трептящата мараня и свещената планина Агунг.
 Малдиви (539 EUR) – потънали в сладко безвремие безкрайни плажове, които настояват да се отдадеш на пълна почивка с любим човек. Безметежен лукс и всички видове водни активности.
Занзибар (670) - Островът е въплъщение на тропическия рай – невероятни плажове, луксозни курорти, малки рибарски селца, тишина и уединение сред екзотична растителност... В доказано екологична среда. Законодателството забранява използването на пластмасови опаковки. Глобата за използването им е 2000 долара или затвор до 1 година.
 Сейшели (605) - 116 прекрасни острова, от които едва 30  са обитаеми, предлагат на разглезения, но изтерзан от напрегнатото си всекидневие посетител всичко, от което се нуждае – лукс и уединение. Плажовете там са като победители в състезание за най-ситен пясък.
Токио (540) – перфектно място за почитателите на забързания ритъм, високите технологии и нестандартните забавления и отправна точка към притегателни и свещени места в Япония като планината Фуджи, старите столици Киото и Нара, Канагава и Осака, Хирошима и Хього.
САЩ от 550 – тук посоките са толкова много, че оставаме на вас да изберете дестинацията си в Страната на неограничените възможности
Австралия от 1100 – операта и Харбър бридж в Сидни, Големият бариерен риф, впечатляващият скален масив Улуру, националният парк „Сините планини“, вторият по големина град Мелбърн с европейския си дух и свежа зеленина и домът на дивото куче Динго – Фрейзър, най-големият остров на пясък в света. Все места, които не са за пропускане.
И най-новите
Дананг (495 EUR) - Другото ново попълнение в портфолиото на Qatar Airways  - виетнамският град Дананг също не е за изпускане. Там е зашеметяващият Май Ки бийч с искрящобял пясък. На 9 км са Мраморните планини с будистко светилище и пагода. На почти същото отстояние е Маймунската планина – национален парк, населен от характерни шебеци с червени лица.  Никой турист не минава без вечерна снимка на 666-метровия Драгон бридж, чиито шест платна пресичат реката Хан. В задължителния списък за посещение влизат още пагодата Фап Лам, катедралата, музеят „Чам“ и още един плаж – Нон Нуок.


Момбаса (595 EUR) - Летейки до Момбаса вие получавате любимото 3 в 1 за българина. Вторият по големина град в Кения предлага в околностите си копринените плажове на Диани бийч. На стотина километра е вторият по големина резерват в света – Цаво (сели 21 000 кв.км.), където можете да видите накуп „Голямата петорка“ и да бродите  из местата на Мрак и Призрак, прочутите лъвове-убийци, за които Холивуд е снимал два хита.  Не е за изпускане и самата Момбаса, град, в който старинната мюсюлманска архитектура съжителства със съвременни сгради и типични колониални постройки. Ще можете да гребнете и от извора, където Христофор Колубм е зареждал прясна вода за плаванията си.
За да резервирате мечтаното си пътуване, следвайте линка!

Ако нямате идея за следваща дестинация, посетете qatarairways.com/adventure и изберете от над 160 дестинации на шест континента, до които Qatar Airways изпълнява редовни полети.
Авиокомпанията наскоро стартира редовни полети до Момбаса (Кения) и Дананг (Виетнам). Ще следим кои ще са новите дестинации, които през 2019 г ще се присъединят към постоянно разрастващата се глобална мрежа на Qatar Airways.


Няма коментари:

Изумителният магьосник Старбой Айвън с номинация за Наградата за полет в изкуството „Стоян Камбарев“ 2024

  Изумителният магьосник Старбой Айвън с номинация за Наградата за полет в изкуството „Стоян Камбарев“ 2024 Двукратният носител на мемориалн...