сряда, 19 декември 2018 г.

Римейк на култовия филм "С деца на море" в съвременна книга с намигване


„Майко мила”, „Стигнахме ли вече?”
След като фуриите от сайта „Майко мила!” и кампанията „Оле мале” ни научиха „Как да оцелееш като родител”, е време за наръчник за оцеляване по време на ваканция.//Затегнете коланите, защото след урока „Да оцелееш като родител” е време за най-сложната задача – семейна ваканция!
Уикендът идва, ваканциятасъщо, и вие, родители на Република България, за пореден път не знаете къде да заведете децата. 
Е, фуриите от „Майко мила!” са тук, за да ви улеснят в задачата с цяла книга със семейни пътешествия, съвети, конкретни дестинации, легенди и истории за децата ви.
Преди да чуете въпроса „Стигнахме ли вече?”, разтворете тази книга!
„Стигнахме ли вече?” ще ви разведе из прекрасни места, ще ви разкаже къде се яде най-вкусно, къде да отседнете за нощувка. Всичко това –  съобразено както с бюджета ви, така и с удобствата и разнообразието, от които се нуждаете.
С типичното си чувство за хумор Елисавета и Красимира ще ви убедят, че има и по-лоши неща от това да пътувате с деца. А понякога тази дейност е дори приятна и завършва без пожари, опърлени вежди, загубени хлапетии и празни джобове.
За да не помислите, че ви лъжат – изданието на „Стигнахме ли вече?” съдържа над 170 цветни фотографии, които доказват, че и двете са се измъкнали живи и щастливи от посочените дестинации.
И понеже едно море не стига, с двете щури авторки ще прекосите България, но ще отскочите и до Сърбия, Македония, Гърция и Румъния. 
Внимание, ако следвате инструкциите, ще се качите в колата хапнали, разходили се и предоволни (в най-добрата ситуация – без да забравите детето някъде) и ще поемете към дома… за да чуете отново въпроса „Стигнахме ли вече?”
Пригответе личните карти, паспортите на децата и декларациите за извеждането на същите тия деца, ако случайно сте разведен родител, и потегляйте. Само проверете дали сте взели една много важна книга.
Приятен път!
Елисавета Белобрадова: майка на три деца и партньор на Красимира във великото начинание „Майко Мила”.
Красимира Хаджииванова: Майка на едно дете и два котарака, и партньор на Елисавета в „Майко Мила”.










Няма коментари:

Д-р Милен Врабевски и Фондация Българска Памет финансираха обзавеждането на новата община в Пустец в албанския район Мала Преспа, където живеят и хора с български корени

  Фондация Българска Памет с поредно мащабно дарение за Мала Преспа, Албания След молба от страна на кмета на Община Пустец Пали Колевски и ...