неделя, 9 септември 2018 г.


Маестро Камджалов обяви началото на нов образователен проект

 



„Не може да се остойности безценното, както въздуха и водата следва да се полагат, като неизменни природни дарове на всяко човешко същество, така и образованието е време да си припомним, че е дар, който ние сме получили и следва да дарим на жадните за истинско познание“, каза маестрото при откриване на срещата с журналисти днес, по повод наближаващия старт на Академия Музика.  Началото на новата образователна платформа се поставя по идея на професор Нева Кръстева, обявиха днес в залата на Сити Марк Арт Център философите – педагози и творци Камджалов и Кръстева. В този образователен проект се цели създаването на “образувания“ в личността, които да повдигат човешката същност на едно качествено ново равнище и да задоволят потребностите от същностно разбиране на музиката, която е интегрална наука и може да бъде разгледана, като базова дисциплина за усвояване на древни закони и правила, които могат да намерят приложение във всичко сфери на живота – обясниха създателите на уникалната школа. Формата е отворен за хора от 16 годишна възраст и няма ограничение в подготвеността на кандидатите. Първите молби с мотивационен текст или видео обръщение и автобиография на желаещите са вече налице. Остават броени дни до края на срока за записване. Темите ще се разискват на академично ниво, но по начин, подходящ за хора с разностранни интереси, на различна възраст и не непременно с музикално образование. Образователните сесии, които ще бъдат с изразена практическа насоченост, ще се провеждат една събота и неделя от месеца от ноември 2018 до юли 2019 година в Сити Марк Арт Център. На участниците ще бъде предоставена уникалната възможност да присъстват на репетициите на Genesis Orchestra и на Музикална лаборатория за Човека.

Обучението е напълно безплатно.
Срокът за кандидатстване е 21 септември 2018 година.
Необходими документи: CV със снимка и мотивационно писмо или видеообръщение в свободна форма на имейл education.fyk@gmail.com.


Няма коментари:

„Календарни момичета“ грейват пред „Кристал“ по повод 30 години „Ивет Фешън“

Изложба „Календарни момичета“ по повод 30 години „Ивет Фешън“ откриват пред „Кристал“ От 2 до 13 май в Галерия на открито на Столична община...