неделя, 1 юли 2018 г.

Какво ни носи първата седмица от месец юли?

Седмична нумерологична прогноза на Милена Иванова-Еа за 02.07. - 08.07.2018


Със започване на новата седмица настъпва и месец юли, който ще ни донесе много новости, обновление, познанства, пътешествия, разходки и повече разнообразие. Месецът е много добър, положителен и дава гаранция за успех и по-добро лично усещане. Определено ще се почувствате по-добре, ведри и удовлетворени, защото ще става това, което очаквате. Първата и последната седмица от месеца са най- силни, затова се пригответе да преживеете едни прекрасни, вълшебни и вълнуващи първи дни.

Мото на седмицата: Изобилието и вълшебството на юни се изливат в живота ми!

Понеделник02.07- Започваме първата седмица през месец юли с акцент върху партньорството, търговията и двустранност във взаимоотношенията. Дневната нумерологична карта е с път на живота 2, което ще активира бартери, обяснения, очертаване на границите, както и колебание по отношение на действие. Благословията на дневната карта е свързана с чужбина, преместване, провеждане на лекции и онлайн дейности и новини. Възможно е през втората част на деня да се появи съпротива, нежелание да направите нещо, манипулации и случване само на думи. Денят ще започне с мечти за далечни цели и ще приключи, чувайки или съобразявайки се с планове, мнение или желание на друг човек. 

Мото: Оценявам всички хора в живота си, които обичам!

Вторник03.07- Предстои да преживеем вълшебен ден предназначен за големи работи. Нещата ще стават леко, лесно и в синхрон, ще имате възможност да напаснете необходимото, за да бъдете активни и успешни. Дневната нумерологична карта е с път на живота 3 и благославя пътувания в страната и чужбина, големи панаири, сбирки и мероприятия. Денят започва спокойно, в сутрешните часове ще се усеща хармония и баланс, а през останалата част ще се преживеят спокойни мигове, мир и добри съвпадения. Денят ще предложи големи перспективи на много хора, подходящ е за смяна на лични документи, конкурси, изпити, покупки, кандидатстване, изложби и покупка на моторни превозни средства.

Мото: С нетърпение очаквам да видя какво вълшебство ще ми се случи днес!

Сряда, 04.07- Това е единственият по-негативен ден за цялата седмица. Дневната нумерологична карта е с път на живота 4 и геометрия, която ще активира лични притеснения за здраве и за деца. Възможно е настроението да бъде променливо - от сълзи до смях или да се появи тъга, огорчение. Въпреки това ще се наложи да поработите, защото ангажиментите няма да ви оставят, ще се наложи да преодолеете мнителност, критичност или друга негативна емоция. Сутринта и вечерта е възможно да са проблемни, но през останалото време нещата ще вървят по-гладко. Може да се разходите в планината, да си направите почивка и да помогнете на някой друг човек. През този ден молитвите за други хора ще бъдат по-силни и чути.

Мото: Днес ще търся неща, за които да съм благодарен!

Четвъртък05.07. - Днешният ден ще бъде прекрасен. Това е вторият много силен ден за тази седмица, който благославя концерти, конкурси,международни празници, фестивали, реклама, онлайн дейност, пътувания в страната и чужбина - лични и бизнес. Ще преживеем социален ден с дневна нумерологична карта при път на живота 5, което от своя страна ще даде възможност за добри социални изяви, популяризация, възможност да бъдете активни и да подготвите далечните си цели, както и да осъществите планове за друг човек. Може да използвате деня за разходки и срещи навън, сред природата. Използвайте момента и наложете морал и правилата си. Спазвайте законите, защото днес всичко, свързано с органите на реда, ще бъде активно.

Мото: Мога да постигна нещо невероятно днес!

Петък06.07-  Ден за любов и радост, разходки, онлайн успех, забава, веселба и купони. Дневната нумерологична карта е с път на живота 6, разпалва страсти и емоции във взаимоотношенията, желание да покажете или да ви бъде показана любов от партньора. Днес си позволете да се радвате и искайте повече, отдайте се на развлечения, смях и удоволствия,без да се чувствате гузни. Денят ще донесе успех за конкурси, училище, коли, деца.

Мото: Днес ще се смея от сърце!

Събота07.07- Днес е време за духовни дейности, изява и успех в науката, образованието, проява на качество, принципи и вяра. Дневната нумерологична карта е с път на живота 7 при геометрия, която определя деня като международен и духовен. Сутринта започва със самота и изолация и завършва с мисли за дестинация, идеали и максимални цели. Времето е подходящо за духовни сбирки и срещи, медитация, четене на философия, съзерцание и молитва.

Мото: Гордея се с това, което съм постигнал в живота си!

Неделя, 08.07. - Завършваме първата седмица от юли с ден, който е предназначен да се обърне внимание на роднини, лични отговорности и обещания. Дневната нумерологичнакарта е с път на живота 8, затова ще трябва да помислите за сметки и дреболии. Възможно е да се почувства натовареност. Сутринта е за проява на сигурност и гаранции, следобед за уговорки и обещания, а вечерта за планиране, трапези, семейни сбирки, разговори за пари и уреждане на сметки. Не оставяйте всичко за накрая и бъдете внимателни с обещанията, защото след това ще трябва да ги изпълните.

Мото: Чувствам се благодарен за нещата, които имам!

Няма коментари:

Комисарят Надежда Джакова: Българското участие във Венецианското биенале като културна дипломация

  Комисарят Надежда Джакова: Българското участие във Венецианското биенале като културна дипломация Комисарят на  българското участие във Ве...