четвъртък, 28 юни 2018 г.


Подкрепете REFAN на финала на „Любима марка“!

След оспорвано съревнование „Рефан България“ се класира на финала в класацията за „Любима марка на българския потребител“!Само крачка дели компанията от първото място! Благодарение на доверието и подкрепата на потребителитеREFAN е сред първите три бранда в две категории: „ Козметика“ и „Био и натурална козметика“! Помогнете ни да изминемубедителнофиналната права!
Гласувайте за
REFAN на
http://mylovemarks.eu
в категориите:
„ Козметика“ и „Био и натурална козметика“!“
Гласуването в третия, последен етап на класацията, стартира на 27 юни и ще продължи до 5 юли включително. То се извършва след предварителна регистрация в сайта на класацията. Потребителите номинират или гласуват в поне половината от категориите, след което потвърждават избора си през линк, изпратен автоматично на електронната поща, посочена от тях за контакт.

Всеки глас е важен за нас!Разчитаме, че и този път ще отделите от времето си и ще ни подкрепитеактивно, за да станем марка № 1 в категориите, в които се съревноваваме!
Благодарим ви!Няма коментари:

Дара Екимова за първи път на живо изпълнява песни на баща си - Дими

Петима музиканти се включват в проекта Slang by Dara Ekimova , вдъхновени от музиката написана от Димитър Екимов – Дими. Най-младият от ...