сряда, 17 януари 2018 г.

Turkish Airlines с промоционални полети до популярни дестинации по света
Двупосочните билети от София и Варна стартират от 399 евро с включени всички такси

 
Turkish Airlines стартира мащабна промоция с ексклузивни цени на двупосочни билети от София и Варна до редица популярни международни дестинации. Сред тях са Мавриций, Малдиви, Ню Йорк, Пекин, Банкок и много други. Цените на двупосочните билети започват от 399 евро и включват всички данъци, основни и допълнителни такси. 

Пътуващите от България имат възможност да се възползват от специалните пакети на Turkish Airlines до 7 февруари за полети след 15 септември 2018 г. Промоцията дава шанс на още повече хора да се насладят на високото качество на обслужването на борда на авиокомпанията, като същевременно с това ги свързва с някои от най-желаните дестинации по света на възможно най-добра цена.

Основна цел за нас е да мотивираме повече хора да пътуват и да опознават света – отбеляза г-н Мехмед Гюркайнак, Генерален мениджър на Turkish Airlines – България. – С поредната мащабна промоция до отдалечени и желани международни дестинации даваме възможност на повече клиенти да посетят мечтаните от тях места на ексклузивни цени и в същото време да се убедят сами в предимствата на Turkish Airlines.“


За Turkish Airlines:
Основан през 1933 г. с флотилия от пет самолета, днес Turkish Airlines, член на Star Alliance, е четиризвездна авиокомпания с 329 пътнически и товарни самолета и полети до 300 дестинации по целия свят, от които 251 международни и 49 вътрешни линии в 120 държави.
В проучването на Skytrax през 2017 г. Turkish Airlines е избрана за „Най-добра авиокомпания в Европа“ за шеста поредна година и за „Най-добра авиокомпания в Южна Европа“ за девети пореден път. През 2010 г. печели международната награда за „Най-добро кетъринг обслужване в икономична класа“, през 2013, 2014, 2016 и 2017 г. – за „Най-добро кетъринг обслужване в бизнес класа“ и „Най-добра обстановка за хранене в бизнес класа“, през 2015 и 2017 г. – за „Най-добра обстановка за почивка в бизнес класа“, а през 2016 г. – за „Най-добра обстановка за хранене в бизнес класа“ и „Най-добро кетъринг обслужване на борда на бизнес класа“.
Повече информация за Turkish Airlines може да намерите на официалния уебсайт на компанията http://www.turkishairlines.com/ или в социалните й профили във Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn и Instagram.

За Star Alliance:

Star Alliance е основана през 1997 г. като първата изцяло международна асоциация за авиолинии, за да предложи достъп, признание и безпроблемно обслужване на всеки международен пътник. Редица награди, сред които „Air Transport World Market Leadership Award“ и „Best Airline Alliance“ от Business Traveller Magazine и от Skytrax, доказват, че асоциацията се приема добре на пазара. Членове на асоциацията са: Adria Airways, Aegean Airlines, Air Canada, Air China, Air India, Air New Zealand, ANA, Asiana Airlines, Austrian, Avianca, Avianca Brasil, Brussels Airlines, Copa Airlines, Croatia Airlines, EGYPTAIR, Ethiopian Airlines, EVA Air, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Shenzhen Airlines, Singapore Airlines, South African Airways, SWISS, TAP Portugal, Turkish Airlines, THAI и United. В момента мрежата на Star Alliance предлага над 18 450 ежедневни полета до 1300 летища в 190 страни.

Няма коментари:

50 писателски адреси в една книга! Пътеводител из Стара София с Виктор Топалов

  Виктор Топалов води читателите по писателски адреси Виктор Топалов, за когото разказите за Стара София са кауза ще представи новата си кни...