четвъртък, 7 декември 2017 г.

Трикратната световна шампионка по бокс Дейзи Ланг връчи на REFAN туристически Оскар


Рефан България“спечели поредното си заслужено отличие. Този път при награждаването на най-успешните проекти в Балканския туризъм за 2017 година в хотел Premier BestWestern в София,под вещата организация на агенция Vip Communication.
Трикратната световна шампионска по бокс - завърналата се от Щатите Дейзи Ланг - Десислава Кирова, която прославя България във всички краища на света със силата, красотата и смелостта на българката, връчи специалната награда Best Cosmetic Brand in Tourism 2017 на козметичния лидер REFAN, който също рекламира страната ни по света със своите над 400 бутика в Европа и в други континенти.
Компаниятапредлага стотици висококачествени козметични и парфюмни продукти, базирани на дароветеот щедрата природа. Пловдивската фирма се утвърди като любима марка не само на българите, а и в много държави по света.
“Рефан България“ четири пъти е удостоена с наградата на Forbes Business Awards. Освен световните отличия от Париж и Барселона брандът получи иприза „Най-добър български франчайзинг в Европа“, защото предлага разпознаваеми продукти с перфектно качество, създава успешен франчайзинг модел, стимулиращ малкия и средния бизнес, оценен на национално и световно ниво.
Всеки нов продукт на фирмата бързо се превръща в хит и печели безапелационно все повече почитатели в цял свят. Козметиката на REFAN се е наложила като красива визитка на страната ни и магичен символ с незабравим аромат.Няма коментари:

Дара Екимова за първи път на живо изпълнява песни на баща си - Дими

Петима музиканти се включват в проекта Slang by Dara Ekimova , вдъхновени от музиката написана от Димитър Екимов – Дими. Най-младият от ...