събота, 9 декември 2017 г.

Първи Master Class на Natura Bisse в България




Професионално обучение и събитие за избрани журналисти представи многофункционалното трио ампули DIAMOND INSTANT GLOW


Първият Master Class в България се проведе в специално декориран за целта апартамент в резиденция „Анастасия“ в гр. София. Най-новият и ексклузивен продукт от диамантeната серия Natura Bisse Barcelona – DIAMOND INSTANT GLOW, беше представен пред специално подбрани 10 от най-добрите журналисти и лайфстайл блогъри, които отразяват индустрията на красотата в България. Сред гостите бяха редактори от списанията AMICA, Жената днес и Cosmopolitan, на телевизионните канали bTV и BIT TV, в-к Стандарт и водещите онлайн издания viewsofia и Economic.bg, както и популярната блогърка Антоанет Пепе. Всички гости бяха впечатлени от мигновения 10-минутен ефект на многофункционалното трио от ампули DIAMOND INSTANT GLOW. Трите му части ексфолират, озаряват и изглаждат кожата. Той позволява постигане на професионални резултати у дома. Само за 10 минути може да се наблюдава как признаците на умора и фините линии избледняват, докато кожата възвърне младежкия си блясък и се превърне в идеалната основа за безупречен грим, който може да издържи с часове.
Водещ на събитието беше г-жа Грети Гарсия, собственик на компанията Esthetics Privilege и официален представител на Natura Bisse за България. Тя подробно обясни и показа как се използва продуктът. Събитията Master Class са сред основните политики на марката за представяне на новите продукти и ритуали.
„Събитията Master Class са най-приятният начин да научите как да се грижите за вашата кожа!“ – представят събитието от компанията. – „Увлекателен, образователен опит, в който Natura Bisse кани свои приятели да открият  нуждите на кожата си в групова обстановка и да им предоставим персонализирани инструкции как да посрещнат тези нужди.“
Ампулите DIAMOND INSTANT GLOW бяха и основен акцент в ежегодното професионално обучение за козметици, което българското представителство на Natura Bisse организира. Темата беше: „Естетика и глобални възможности с терапиите на Natura Bisse Barcelona”. Гост и водещ на обучението беше доц. Соня Вълкова – специалист по кожни болести, преподавател в Медицинския университет Плевен и дългогодишен партньор на марката. Участие взеха над 30 козметици от цяла България, собственици на водещи салони в страната. Сред присъстващите имаше много настоящи и нови клиенти.
Руслана Тънмазова - водещият терапевт, представи демонстрации на терапиите: Inhibit, The Cure, Carboxi – Express, NB Ceutical и The Perfect Balance Acne Solution. Тези ритуали са сред най-новите и ексклузивни преживявания, които предлага Natura Bisse Barcelona.
Natura Bisse Barcelona e сред любимите козметични марки на много световни звезди. Бионсе Ноуелс, Катрин Зита Джоунс, Майли Сайръс, Джулия Робъртс, Камерън Диас, Кейт Бекинсейл и Сара Джесика Паркър са сред имената, които многократно са заявявали своята привързаност към испанската козметика. Известна е и традицията всяка година участниците в церемонията по връчването на наградите Оскар да бъдат третирани с продукти на Natura Bisse Barcelona в специално създадени звездни апартаменти.
Esthetic Privilege Ltd. e изключителен представител на Natura Bisse Barcelona, Mesoestetic, Cosmofrance, Маями (САЩ), Cosmogene S.A., Женева (Швейцария,) и Moohan Engineering Group, Сеул, Корея. Компанията доставя на пазара цялата гама от продукти и апарати, необходими в сектора на естетичната медицина и козметологията.


Няма коментари:

Комисарят Надежда Джакова: Българското участие във Венецианското биенале като културна дипломация

  Комисарят Надежда Джакова: Българското участие във Венецианското биенале като културна дипломация Комисарят на  българското участие във Ве...