неделя, 2 април 2017 г.

Световноизвестен дизайнер пристигна специално за 10-годишнината на Bridal fashion





Световноизвестният като майстор на корсетите дизайнер Хаим Бар пристигна специално от Израел за 10-годишнината на Bridal Fashion – представител  у нас на най-тачените създатели на булчински и официални облекла.

Моделиерът бе приятно изненадан да види в украсената като за изискана сватба зала „Средец” на хотел „Балкан” тоалети от повече от пет негови колекции. Някои от носителките на короната „Мисис България” или „Мисис Баба” (като Йордана Димитрова, Капка Амзина и Паолина Петракиева) бяха дошли с роклите, с които са завоювали титлите си. Доста бивши младоженки за втори път облякоха булчинските си гиздила в чест на празника.

 „Скъпи приятели, искам от все сърце да ви благодаря, че бяхте толкова прекрасни, уважихте мен, семейството ми и заедно празнувахме "10 години Bridal Fashion"! Вие, най-верните приятели на Bridal Fashion - семейства от цяла България, които 10 години сте с нас и сте засвидетелствали отношение към фирмата ми, журналисти, певци и музиканти - истински приятели. Обичам ви! Благодаря за стилното присъствие, за прекрасните цветя и подаръци! Напълнихте душата ми!”, това написа собственичката на Bridal Fashion  Анелия Петкова във Фейсбук. В България тя е лицето на Pronovias, Enzoani, Badgley&Mischka, Sherri Hill, Roccobarocco и My Lady.

Последната марка бе представена на живо от Хаим Бар, чиито тоалети са носени от най-големите звезди.  С My Lady стартира бизнесът на Bridal Fashion преди 10 години. Израелецът e известен с изработката на невероятни корсети-бижута с кристали и перли Swarowski и официални рокли в единични бройки, които нямат аналог в световен мащаб.

Колекцията му за 2017 година e с иновативен дизайн, изработена от най-високачествени материи и дантели с копринен състав и с неповторимата техника на изпълнение от времето на Луи XIV.
Конструкцията на тоалетите е специално създадена да скулптурира женското тяло и да подчертае по най-добрия начин неговите предимства.

Роклите са ефирни, от естествена коприна или царствени в стил "принцеса", с лазерно изрязани декорации от няколко вида дантела и силно изрязан гол гръб с всички извивки до последна точка. Новост в дизайна е съчетанието - корсет с миниатюрни кристали Swarovski до 10 000 броя и пришита към него ефирна, дълга част която се носи върху специално създадена семпла рокля в прибран силует или панталон.

Със сигурност Хаим Бар се забавляваше на празненството, което определено напълни душите на всички присъстващи – приятели, бизнес партньори и щастливи клиенти, запомнили най-красивия ден в живота си и чрез  невероятни облекла.

Мисис Баба Татяна Трайкова от КГБ (Клуб на готините баби) се отличи с великолепната декорация на залата, певецът Владо Димов изпъкна и като водещ на церемонията. Иван Лечев и любимата му Жени Александрова неизменно подкрепят начинанията на Bridal Fashion, откакто Анелия облече половинката на музиканта за сватбата им.

Сладкогласният Васил Петров допълни приятелската атмосфера с носталгични нотки, които мигом изчезнаха в еуфорията при вида на почти двуметровата торта във вид на рокля.

Погледите привличаше и млада дама, облечена в последния тоалет на световния дизайнер Мануел Мота, близък приятел на Анелия Петкова до кончината си. Фантастичната рокля с пера е част от експонатите в музея за съвременно изкуство.

Сред гостите бяха забелязани бизнес дамите Мая Косева, Гергана Ташкова, Весела Барбукова, Биляна Екснер – с не по-малко известните си съпрузи. Повелителката на стройното тяло Петя Раева не пропусна да демонстрира своето в тематичен тоалет, разбира се. Мисис България

Милена Шаркова бе придружена от порасналата си дъщеря Теа.  Кета Коблианизде от Парадайз мол, където е бутикът на Bridal fashion, бизнес дамата Славка Занева и доста дипломати от цял свят допълниха списъка на ВИП-гостите.




Няма коментари:

50 писателски адреси в една книга! Пътеводител из Стара София с Виктор Топалов

  Виктор Топалов води читателите по писателски адреси Виктор Топалов, за когото разказите за Стара София са кауза ще представи новата си кни...