сряда, 14 декември 2016 г.

Хороскоп на отделните зодии в годината на Огнения Петел

През 2017 година, според Източния хороскоп, амбициозната Огнена Маймуна ще бъде сменена от още по-успешен и запомнящ се знак – Огненият Петел.

Всеки от нас ще преживее по нещо особено в този период, но най-вече това ще се случи на родените под знака на гордата птица. При това цели 12 месеца ще бъдат покровителствани от  властващия знак.


В Източния календар Петелът се смята за най-яркият, изтънчен и общителен сред астралните си побратими.  Той обожава вниманието към собствената си персона, да се къпе в комплименти и да се накокошинва от похвали. Противоположният пол не може да устои на очарованието му и попада под негова власт с покосени крака.  От своя страна Петелът не може да се похвали с подобна отдаденост и не обича да дава проява на чувствата си, защото... най-любимата му персона е самият той.

Въпреки това, пернатият знак се радва на големи успехи не само в любовта, ами и в бизнеса.  Благодарение на острия си ум, съобразителността си и своята привлекателност, той с лекота подписва важни договори и и завързва контакти с най-очарователните мъже или жени.  Петлите са готови да отстояват собственото си мнение до смърт, отличават се с практичност и грижливост. За този знак са характерни изключителна наблюдателност, схватливост и ерудиция. Ако някой се опитва да го преметне, няма да му се получи – Петелът забелязва всяка дреболия.  За да бъдат  тези хора уверени в себе си, трябва да подхранват егото си с огромни порции възхищение и комплименти от околните. 
Какво може да се каже за характера на Огнения Петел? Той обича да командва, доста е избухлив и винаги казва в очите на събеседника си какво мисли за него. Понякога тези качества му пречат, но той не може да (и не иска) да се промени.  Що се отнася до личния живот, представителите на този знак рядко създават здрави семейства. Най-често остават заклети ергени или стари моми, които рядко допускат любовта в сърцата си, защото не могат да посветят живота си на друг човек, а просто приемат любовта на половинката си.  Такова положение нерядко води до разриви и раздели. Най-съвместимите с Петела знаци са Бик и  Змия.

Хороскоп за 2017 година

За страстните и емоционални Петли 2017 година далеч няма да бъде скучна.  Този персонаж честичко ще се оказва в приключение, важното е да не губи своите обаяние и чар,  настойчивост и чувствителност.  Съхранявайки всички изброени качества, Петелът задължително ще постига всичко, което пожелае.  През 2017 година герестата птица може да очаква повишение в службата, но не бива да го възприема като подарък от съдбата.  Та Петелът през 2016-а упорито се е трудил, за да постигне желаната цел.
Представителите на този знак винаги са се отличавали с трудолюбие,  отлични организационни способности, и професионален нюх.  Важното е да не задълбават в подробности. В противен случай, всичко замислено може да се окаже на границата на краха. Не си струва да проявяват и излишна емоционалност, защото под напора на страстите, Петелът е способен да извърши необмислени постъпки.. Важно е да се стреми да се сдържа, да не раздува конфликти и тогава неприятностите ще го заобикалят.
Настъпващата година ще поднесе на тази ярка птица неочакван успех във финансовите дела.  Разбира се, ако не мошеничества и не се опитва да постигне целите си по нечестен начин. Интригите и сплетните ще гонят Петела по петите, а той ще трябва да положи максимум усилия, за да не изпада в конфликтни ситуации.
В сърдечния фронт разнообразието е тотално: всепоглъщаща любов, страст, ревност, нежност, грандиозни скандали... Който не издържи на всички прелести на сериозните отношения, рискува да остане без половинка.  Всичко зависи от това как ще се държи представителят на този знак. Ако подхване конструктивен диалог, щастието му ще бъде пълно. В случай на деконструктивно противостояние – да не се надява на продължаващи отношения.
Като цяло, 2017 година  е отличен период за Петела да прояви цялата си амбиция, присъща на този знак, да си поставя цели и да ги постига.

Как да се сближите с Огнения Петел

На първо място, за да се харесате на този емоционален и надут знак, трябва да обмислите добре тоалета си за посрещането на Новата година.  Желателно е да се спрете на ярко, модно и скъпоструващо облекло. Дрехата задъжително трябва да е червена, жълта или оранжева, без да губите мярката и добрия вкус.  Всички детайли е необходимо да са изпипани и допълнени от ярки аксесоари.  Ако имате възможност, подберете ефектни златни украшения – Петелът ги обожава.  Избягвайте допълнения към тоалета с намек за хищник, дори това да е емблемата на „Диор”, иначе рискувате господарят на 2017-а да се разгневи.

Как да посрещнете Новата 2017 година

Съберете голяма и шумна компания от приятели и роднини – това съчетание е идеалното за посрещането на идната година. Не е необходимо да се плашите, че огромното количество гости ще ви принуди да купувате съответния брой подаръци. Достатъчно е армаганите да са практични, не е необходимо да са скъпи.  Петлите обичат прагматичните вещи. Огненият знак предполага сложен характер, затова трябва да се въздържате от безсмислени конфликти.  По-добре е да насочите силите си към себереализация. Още повече, че ще имате предостатъчно възможности да това. Важното е да не се престаравате, за да не увредите здравето си.
2017 година ще е сложна за всеки човек на Земята. Възможни са чести и сериозни конфликти между държави и народи.  Периодът се очертана арена за „бой с петли”.  На хората им остава само да се надяват, че всички сръдни ще ги заобиколят или няма да причинят сериозни щети, а Петелът ще си остане Огнен единствено в Източния календар.

Хороскоп за 2017-а за всички знаци на зодиака

Овен

Хората родени под знака на Овена ще усетят неимоверен прилив на сили през новата година, въпреки че ги грози потенциална опасност. На пръв поглед няма причина за тревога – делата си текат рутинно и на моменти апатично, но не е зле да заострят вниманието си. В противен случай  може да понесат неочакван удар от съдбата и неговите последствия ще бъдат необратими.  Най-подходящата тактика, към която да се придържат Овните през 2017-а е  изчакването. Няма закъде да бързат. Животът няма да ги подмине, а те ще съхранят онова, което имат.

Телец

Тази година обещава да бъде плодотворен период за всички Телци. В началото на годината трябва да проявят бдителност и мълниеносна реакция във всяко начинание, което възнамеряват да започнат. 2017-а представителите на този знак ще запомнят преди всичко с неочакваните подаръци от съдбата.  Те могат да се проявят във всички сфери – делова, любовна, семейна.

Близнаци

Преди всичко през 2017 година Близнаците трябва да отделят време на семейството си.  Взаимоотношенията между  роднините и близките ще се окажат на преден план, изтласквайки грижите за професионалната реализация, сърдечните увлечения или учението.  Доста вероятно е да се появят някакви любовни приключения, за които Близнаците дори не са помисляли.  Има и още един важен момент, на който е необходимо да отделят внимание в разглеждания период – разрешаването на стари, залежали проблеми и взимането на важни решения.

Рак

Леко напрежение ще тревожи представителите на този знак през цялата 2017 година.  Възможно е върху главите им да се изсипят цял куп дребни неприятности, за които ще им се наложи да впрегнат цялата си сила и мъжество.  След тези причиняващи колики обстоятелства, Раците ги очаква вятър в платната на живота.  Типичните с придвижването „две напред, една назад” ще имат възможност да проявят тай-добрите си страни, да осъществят нещо приятно за себе си и за обществото.

Лъв

Хората, родени под знака на Лъва, през  новата година ще изпитат известни трудности в деловата и в професионалната сфера.  Затова се налага да проявят максимална бдителност при подписване на договори или работа с документи.  Друга потенциална опасност може да издебне Лъвовете в семейството.  Необходимо е да внимават за своите постъпки и думи, за да избягват конфликтни ситуации. По-добре е да не се впускат в изясняване на отношения, а да се снишат, докато бурята отмине.

Дева

2017-а обещава да бъде твърде емоционална, импулсивна и раздразнителна за Девите. Представителите на този знак ще преливат от свръхвъзбудимост и с това ще добавят още проблеми към и без това трудния си живот.  Ще им се наложи да положат усилия, за да преодолеят тази нервозност и да внесат ред и покой в нервната си система.  Най-добрият вариант би бил да се насочат към някой неутрален обект, който да потуши гнева и емоциите им и да им помогне да се справят с бурята на собствените си чувства. Например, да си вземат куче.

Везни

Настъпва периодът, когато на Везните ще се наложи да теглят чертата и да направят изводи за своите завършени и висящи дела.  Всички онези въпроси, които са ги терзали дълго време, ще се разрешат от само себе си.  В този смисъл, хората родени под „колебаещия се” знак,  трябва да се боят от внезапно възникнали проблеми. Тези инциденти могат лесно да ги извадят от релси, затова не бива да се поддават на провокациите на съдбата.

Скорпион

Скорпионите ще почувстват полъха на промени и неочаквани приятни изненади през 2017 година.  В този поразителен период върху тях едновременно ще връхлетят много интересни открития и произшествия.  Що се отнася до отношението им с хората, то в тази област Скорпионите ще трябва задължително да проявяват лоялност и дружелюбие.  По този начин те ще успеят да получат подкрепата на приятелите  и роднините си, която ще бъде навременна и полезна.  Скорпионите ги очаква буря от страсти и интриги – не бива прекомерно да се доверяват на хората.

Стрелец

През  2017 година на Стрелците много ще им въври!  Ще имат основа за развитие на нови отношения и благоприятно заздравяване на вече съществуващи, затова ще се наложи да се постараят да не изпуснат удобния случай.  Хората от този знак ги чакат мили романтични моменти, трогателни вечери с любимата половинка,  които за дълго ще се помнят. Годината на Огнения Петел – това е период за създаване на нови и полезни за останалата част от живота познанства.

Козирог

Този знак ще проявява максимална активност в наближаващата 2017-а.  Животът му ще бъде каскада от нови запознанства, идеи и приключения.  Единственото ,което се изисква от тях е да се наслаждават на този шанс и да си прекарват весело времето.  Но и не бива да се отпускат, защото е възможно да преживеят тежка измяна.  Но дори и тя ще е за добро – предалият ги човек ще си отиде и така ще достави най-огромното облекчение и спокойствие на Козирога.

Водолей

2017-а ще се окаже периодът, в който Водолеите все по-често ще се вглеждат в миналото, да си спомнят свои отдавнашни постъпки, да анализират взети вече решения.  Възможно е дори някои стари проблеми да започнат да се мержелеят на хоризонта и да се наложи да впрегнат всичките си усилия, за да ги разрешат.  Дори отколешни познати може да се появят в живота на Водолея. И това  ще е добър случай да се видят с някого, за когото отдавна не са чували.

Риби

За представителите на този знак  годината на Огнения Петел ще се окаже динамичен период. Те ще се пробудят в калейдоскоп от събития и  приключения. От това положение на нещата Рибите се изпитат максимална наслада, защото този ритъм много им подхожда.  Не бива да се крият от околните. Идващата година ще им донесе максимално количество удоволствия, затова трябва да ги изпитат докрай!

Няма коментари:

“Съседите” за най-голямото откритие на 60-ото Биенале във Венеция, според The Observer&The Guardian

The Observer&The Guardian определи “Съседите” за най-голямото откритие на 60-ото Биенале във Венеция “Най-голямото откритие беше малък п...