вторник, 21 юни 2016 г.

Кое свърза REFAN, „Звездни стажанти“ и New York Times с детски лагер в АспаруховоВъзстановяването на детския летен лагер в Аспарухово ще стане факт, благодарение на рапъра 100 Кила, чиято благотворителна мисия победи в първия сезон на „Звездни стажанти”. Само за три часа Явор Янакиев успя да събере 45 240 лв. чрез търг за личната си мисия да покаже на хората без възможности, че „да нямаш не трябва да ти пречи да бъдеш”. 

И „Рефан България“ има свой дял в тази благотворителност, като закупи артикул от хита Habibi, който надмина 20 милиона гледания в Youtube и влезе в музикалната топ класация на New York Times Magazinе. 

Песента на Азис се класира в Топ 25 след хитовете на Дейвид Боуи, Колдплей, Джъстин Бийбър, Риана, а „Рефан България“ по време на финалния търг наддаде за шапката на фолквездата,с която провокативният певец е по време на изпълнението на „Хабиби“. Дарението е, за да изгреят „100 слънца“ в детския лагер в Аспарухово, като фолк, рап и козметика бяха замесени за позитивната кауза.

REFAN предостави и 100 комплекта, които бързо бяха откупени на търга и направиха още по-солидна събраната сума за възстановяването на детския лагер. Наддаването бе ожесточено за продуктите от новата козметична серия с екстракт от охлюви Snail perfection, която набра популярност сред любителите на качествената козметика, заради регенериращия й ефект върху кожата и отличното влияние след слънчеви бани и плаж, което е на път да я превърне в летен хит.

Благотворителността на „Рефан България“, свързана със „Звездни стажанти“ помогна и на втория финалист, като осигури за детския празник на Ателие „Прегърни ме“ подаръци за участниците и награди за томболата. Набирането на средства за Центъра за творчество, игри и образоване на деца, отглеждани в социални домове бе кауза на Марта Вачкова.Публикуване на коментар

Излезе от печат пети, юбилеен Алманах на успешните бизнес казуси в България 2019

Истинските бизнес истории и послания на едно място Луксозното пето юбилейно издание на Алманах на успешните бизнес казу...