неделя, 27 декември 2015 г.

Хороскоп 2016
Успешна година за Телеца

Девизът на зодията за този период е „Взимай и бягай!“. Самотните ще намерят своята половинка, добър завършек на отдавна започнати проекти



За Телеца 2016-а обещава да бъде успешна и да мине под жизнеутвърждаващия девиз „Взимай и бягай“. Представителите на астралния знак сами ще се учудят колко възможности се откриват пред тях.

Бавната му напористост ще му донесе успех във всички дела – и в любовта, и в бизнеса, и в кариерата. Ако е на ръководна длъжност Телецът ще продължи положителните тенденции от миналата година, с изключение на едно мъничко „Но“.  За да му върви в Годината на Червената маймуна трябва да спазва чувството за мярка, иначе рискува да „предозира“ в чувствата и взаимоотношенията.

 Другата подводна скала, която очаква Телеца през 2016-а е завистта на околните, затова не бива да изважда своя успех на показ. Звездите подсказват, че е по-добре да понамали доходите си, отколкото да дразни завистливото въображение.

Телецът през 2016 г. с лекота ще създава нови познанства. И това важи не само в романтичната сфера, а и под формата на приятелства и бизнес-контакти. В Годината на Червената маймуна, хората ще се чувстват привлечени от неговата личност. Главните бонуси от това, обаче го чакат в любовта.

Дори да не се наомира в период на активно търсене, Телецът с удивление ще забележи, че списъкът с контактите му ще постоянно ще се увеличава от желаещи флирт представители на противоположния пол.

Тази ситуация от една страна ще даде възможност на самотните представители на зодията да намерят своята половинка, а от друга – предупреждават, че задявките и закачките могат да доведат до скандали и изясняване на отношения.

 Напълно възможно е през 2016-а за сърцето на Телеца да се сражават няколко претендента. И дори той да си има любим човек със запас от търпение и доверие, все пак ще дава поводи за ревност.

През годината хората от тази зодия бавно, но славно ще се придвижват нагоре. Вибрациите на периода максимално ще усилят техните делови способности и те ще превръщат в злато всичко, до което се докоснат.

 Червената маймуна ще покровителства Телеца и в самостоятелния бизнес, и в службата и в кариерата. На първо място, той ще постигне успех в проекти ,които по-рано е вложил много време и усилия. През 2016-а ще бъдат завършени успешно и окончателно. При това с добри приходи.

 Деловите способности на Телеца ще „бодат“ очите на колегите и на шефовете. Подобреното му материално състояние ще предизвика завист и интриги. Никога на никого не разкривайте размера на заплатата си!

През 2016 г. Телецът ще разполага с огромен запас от енергия и жизнени сили, които трябва да употреби, за да поддържа тялото си във форма. Червената маймуна ще приветства всички прояви на физическа активност от иначе ленивия Телец - тренировки за издържливост като бягане, плуване, аеробика, силови натоварвания и занимания на тренажорите.

 В здравословно отношение представителите на астралния знак трябва да наблегнат на профилактика на сърдечно-съдовата си система, а страдащите от хронични заболявания – да се лекуват.
 
Годината е подходяща да вкарате кръвното си налягане в норма.


Няма коментари:

Легендарният хипхопър Rob Money от C- BLOCK подари шапката си на кобилата Грация

Световни звезди имат любимо място в България, кончета им правят компания Емблематичният хип-хоп изпълнител Rob Money от C- BLOCK посети Конн...