неделя, 12 юли 2015 г.

Джон Пейн от „Ейша“ записа български албум


В проекта участват още Саймън Филипс и Джоузеф Уилямс от „Тото“


Магдалена Гигова
                               Нейтън Ийст, Милен Врабевски и Саймън Филипс от „Тото“.

Вокалът на легендарната рок група „Ейша“ - Джон Пейн, участва в амбициозен проект на българската компания „Интелиджънт мюзик“. Д-р Милен Врабевски, който е композитор, автор на текста и продуцент на албума „Тъчинг дъ дивайн“(„Докосване до божественото“ - англ.), е привлякъл студийните „зверове“ Саймън Филипс (барабани), Тим Пеърс (китара) и Нейтън Ийст (бас). Ракети носители на албума към световния пазар са Джоузеф Уилямс от „Тото“ и Джон Пейн от „Ейша“. „Прекрасно беше да се потопиш в работата с Милен. Албумът има смислено послание, придружено с красива музика и добър рокендрол. Музикантите в този проект са от най-висока класа“, споделя Джоузеф Уилямс.
Първият сингъл „Майн проджекшън“ е класическо хардрок парче с мощния вокален аранжимент на Джон Пейн. Останалите композиции също са с многопластово звучене. Всички гост-звезди имат и творчески принос към продуцентските решения на албума.

Освен в едно от най-модерните звукозаписни студия на Балканите - това на „Интелиджънт мюзик“ в София, записите са правени и във „Фантом рекординг“ на Саймън Филипс в Лос Анджелис. В тях участва и фронтменът на „Назарет“ Карл Сентънс.
„Майнт проджекшън“ носи позитивното послание на продуцента и композитор Милен Врабевски да водим съзнателен живот и да следваме повика на сърцето си“, признава Нейтън Ийст. „Работата ми по този аблум в студиото с Милен беше страхотна. Това е един много интелигентен музикален проект за ума“, щастлив е от резултата Джон Пейн.
Световната премиера на албума ще е през септември.

                                                                    Джон Пейн



Няма коментари:

Легендарният хипхопър Rob Money от C- BLOCK подари шапката си на кобилата Грация

Световни звезди имат любимо място в България, кончета им правят компания Емблематичният хип-хоп изпълнител Rob Money от C- BLOCK посети Конн...