петък, 17 април 2015 г.


Ретрит с Йоги Тан и Према Сагар

Остава един ден до започването на ретрита на Гуру Йоги Тан и Према Сагар в България. Нямамe търпение да ви видим в Огняново!

На всички, които още не са си направили планове и се бавят със записването - ЧЕСТИТО! Специално за вас сме подготвили промоция: двама на цената на един за модул “Небе, Слънце, Луна”от 24.04 до 28.04. Предлагаме и 50% намаление и за младежи на възраст до 26 години. Ако сте на тази възраст или познавате някой, който може да се възползва от мъдростта на учението за Истината, Светлината и Любовта, направете му този подарък - предайте информацията за нашия ретрит. 
Цената на учението за двама е 650 лв., а за младежите е 300 лв. 
Цената за храна и настаняване (пълен пансион) остава същата: хотел Петрелийски - 52 лв., Хотел Терма Вита - 70 лв. в двойна стая, 112 лв. в единична.

Онези от вас, които запишат участници или се запишат за участие по настоящата промоция, ще могат да доведат на практиката на 05.05 втори човек на цена от 50 лв.

Не забравяйте и че на 22.04. вечерта ще има концерт с кристални купи на Михаела Стойкова - Мика. Заповядайте!

За въпроси и записване, можете да се свържете с нас на: 
premasagarbg@gmail.com


0888 757 211 - Мая Калчева (Ваджра Видия) 
0887 663 961 - Цветелина Бонова 



Няма коментари:

Легендарният хипхопър Rob Money от C- BLOCK подари шапката си на кобилата Грация

Световни звезди имат любимо място в България, кончета им правят компания Емблематичният хип-хоп изпълнител Rob Money от C- BLOCK посети Конн...