четвъртък, 7 март 2024 г.

Celestyal обновява пакетите с напитки на борда

 

Celestyal обновява пакетите с напитки на борда
Celestyal обновява пакетите с напитки на борда

Celestyal освежава пакетите с напитки на борда, които вече са с нови имена и предлагат повече възможности. Пакетите са разделени в две категории: „Go All In” за гостите, които разчитат на пълния спектър от възможности и „Keep it Simple” за пътуващите, които са избрали своите напитки предварително.

Celestyal обновява пакетите с напитки на борда
Celestyal обновява пакетите с напитки на борда

Те включват следните възможности:

В категория „Go All In”

  • пакетът, познат на гостите с предходното си наименование Premium Plus, включва разнообразие от бири, вина, дестилирани алкохолни напитки, ликьори и коктейли на цена до 10 евро за напитка. Освен това пакетът предлага 20% отстъпка на избрани вина. Цената на Sky’s The Limit е 47 евро на човек на ден.  
  • е пакетът, който е познат на гостите с предходното си наименование Premium, и е включен в пакета Celestyal Plus+ Experience. Sky High предлага богат избор от вина, дестилирани алкохолни напитки, безалкохолни коктейли, алкохолни коктейли на цена до 7 евро, наливна бира, безалкохолни напитки и топли и студени кафета и чайове. Цената на пакета e 30 евро на човек на ден.
  • пакетът, познат на гостите с предходното си наименование Alcohol-Free, включва разнообразие от безалкохолни коктейли, плодови сокове, безалкохолни напитки, смутита, млечни шейкове, скрежина и специални топли и студени напитки. Цената на Clear Skies е 27 евро на човек на ден. 
Celestyal обновява пакетите с напитки на борда
Celestyal обновява пакетите с напитки на борда

В категория „Keep It Simple”

  • пакетът, познат на гостите с предходното си наименование Soft Drinks, включва наливни или бутилирани безалкохолни напитки, плодови сокове в чаша, минерална или газирана вода в чаша. Цената на Refresh е 10 евро на човек на ден.
  • пакетът, познат на гостите с предходното си наименование Kids, включва селекция от безалкохолни коктейли, млечни шейкове, скрежина, неограничени безалкохолни напитки, сокове в чаша, горещ шоколад или какао. Цената на Sweet Treat е 16 евро на човек на ден.  
  • , познат на гостите с предходното си наименование Premium Water, включва бутилирана минерална или газирана вода. Цената на Hydration е 8,50 евро на човек на ден.
  • включва неограничен брой специално кафе и селекция от билкови чайове, заедно с минерална или газирана вода в чаша. Пакетът е познат на гостите с предходното си наименование Coffee. Цената на Caffeinator е 12 евро на човек на ден.
Celestyal обновява пакетите с напитки на борда
Celestyal обновява пакетите с напитки на борда

“С обновяването на пакетите с напитки, които вече имат по-свежи имена и предлагат повече възможности, си поставяме за цел да удовлетворим потребностите на всички наши гости. Независимо дали ще изберат премиум офертите като „Sky’s The Limit”, или се спрат на по-семплия пакет „Refresh”, нашите гости имат разнообразни варианти за всеки вкус. Стараем се да опростим офертите максимално, но едновременно с това да предлагаме много повече възможности, за да сме сигурни, че гостите ни се наслаждават на страхотно преживяване на борда“, заяви главният търговски директор на Celestyal Лий Хаслет.   

Промените влизат в сила за целия флот на Celestyal със старта на новия плавателен сезон на 2 март 2024 г.  

За повече информация можете да посетите celestyal.com

За Celestyal

Celestyal – компания за целогодишни круизи и носител на редица награди, продължава да налага стандарти за незабравими моменти за пътуващите до гръцките острови, Адриатика и Арабския залив. Компанията е изградена върху уникалното гръцко наследство, което съчетава гостоприемство с истинско сливане с атмосферата на дестинациите, както на борда, така и на сушата.

С два чисто нови кораба, всеки с капацитет до 1260 души, Celestyal дава приоритет на силно персонализираните услуги и създава висококачествена обстановка, която посреща над 100 000 пътници от повече от 130 различни националности годишно.

Уникалният подход на компанията, за който засвидетелстват обратната връзка от клиентите на Celestyal и проучванията на пазара, допринася за продължаващия ѝ успех в круизната индустрия. Погледът на Celestyal се разпростира отвъд гръцките и средиземноморски брегове, а целта ѝ е да зададе нови посоки в круизните преживявания.

Посвещавайки се на мисията да създава автентични и незабравими моменти, компанията гледа към бъдещето и затвърждава визията си да предлага на пътуващите уникални и разнообразни дестинации, които разширяват кръгозора.      

Няма коментари:

Президентът Росен Плевнелиев връчи на магичния Старбой Айвън Наградата за Полет в Изкуството „Стоян Камбарев” 2024

  Президентът Росен Плевнелиев връчи на магичния Старбой Айвън Наградата за Полет в Изкуството „Стоян Камбарев” 2024 Кинорежисьорът Теодора ...