четвъртък, 18 юли 2019 г.

Диляна Попова и Деси Моралес - с уникалните дамски чанти D’QUEEN


Произведенията са част от селекцията на Кремена Халваджиян за CraftAREA BIBLIOTEKA

 Уникалните дамски чанти на дизайнера Димитър Паисиев ще бъдат част от CraftAREA BIBLIOTEKA- първото по рода си изложение на хендмейд творения. Само в следобеда на 21- ви юли, желаещите да усетят на живо част от последната колекция на D’QUEEN може да го направят по време на събитието, в градината на Once Upon a Time Biblioteka. Артистите, включени в изложението са селектирани лично от Кремена Халваджиян, която е и организатор на фестивала.
Чантите D’QUEEN се изработват ръчно от дизайнера Димитър Паисиев, като  всяка от тях е единствена и видът й е неповторим. 

Сравнени с произведения на изкуството, D’QUEEN са предназначени предимно за пазара в чужбина, макар някои от най-елегантните дами в България също да се гордеят с модел на Димитър Паисиев в гардероба си. Сред светските личности, които често позират с любимия си вариант на кралицa Ди“ са бизнесдамата Юлияна Дончева, радиоводещата Цвети Георгиева и моделът Диляна Попова.
Лице на марката е очарователната актриса Деси Моралес, която е и вдъхновител на много от идеите за модели.   



В компанията на D’QUEEN може да бъдете чрез:



1 коментар:

Анонимен каза...

Чудесни модели дизайнерски дамски чанти! Ние с колежките ни пазаруваме предимно дамски чанти от естествена кожа. Много по-изгодно е да инвестираш в такава чанта, която да ти служи дълги години.

50 писателски адреси в една книга! Пътеводител из Стара София с Виктор Топалов

  Виктор Топалов води читателите по писателски адреси Виктор Топалов, за когото разказите за Стара София са кауза ще представи новата си кни...