четвъртък, 21 февруари 2019 г.

RePeelCl3 - тайната на подмладяването е разкрита! Без инжекции – ефикасно и безболезнено!



За биоревитализацията в една или друга степан е осведомен всеки, който следи своята външност и се старае да забави темповете на стареене на своята кожа. Някои я прилагат регулярно, защото нито една друга процедура не дава такъв ефект на влажност, здравина и сияние на кожата. Други се отнасят към биоревитализацията с опасения, защото се страхуват от убождането и предпочитат да се разминат с инжекциите. За тези пациенти има добри новини: Компанията МЕD Esthetics ( Италия) разработи средството BioRePeelCl3 с пилингов ефект, което действа като биоревитализация, но не ползва игли. Как може да добием ефекта на биоревитализацията без инжекции Компанията МЕD Esthetics ( Италия) разработи средството BioRePeelCl3 с пилингов ефект. Уникалността на препарата е в това, че той се нанася и действа като пилинг, но при това дава ефекта на биоревитализация и всичко се случва без инжекции. Препаратът BioRePeelCl3 е двуфазен и в това е другата му особеност. Едната от фазите е хидрофилната, включва разнообразие от киселини, витамини, компоненти за лифтинг. От тях зависи задействането на репаративните процеси, които подобряват състоянието на кожата и я подмладяват. Другата фаза – липофилната, се състои от активни вещества, отговарящи за овлажняването на кожата и възстановяването на хидро-липидната бариера. Нейната задача се състои в това да осигури максимално дълбоко проникване на стимулиращите компоненти , да понижи загубата на влага, да възстанови защитните свойства на кожата.
Ефекта на биоревитализация се постига с това, че преди нанасянето върху кожата, двете фази на препарата се смесват и по-нататък работят едновременно, усилвайки взаимно ефекта си. При контакта на трихлороцетната киселина с кожата, тя активира процеса на денатуриране на протеините в най-горния, вроговяващ слой. В отговор се активира многостъпковата система на стресова реакция на кожата при което се изработват фактори на растежа. Те стимулират пролиферацията на фибропластовете, запускат регенеративни процеси в тъканите, подобряват микроциркулацията. Съчетанието на хидрокиселини в препарата BioRePeelCl3 осигурява ексфолиация и кератолично действие. Освен това, компонентите на средството притежават антиоксидантни свойства, изсветляват кожата, засилват изработването на колаген и еластин, хиалуронова киселина, намаляват образуването на бръчки. Елементите на липофилната фаза създават микрофилм на повърхността на кожата, който помага тя да се възстанови и овлажни а така също усилва проникването на активните компоненти от хидрофилната фаза.
БИОРЕВИТАЛИЗАЦИЯТА БЕЗ ИНЖЕКЦИИ, КАК ПРЕМИНАВА И В КАКВО СА НЕЙНИТЕ ПРЕДИМСТВАТА Серията от препарати BioRePeelCl3 включва средства за лицето и тялото. В процеса на провеждане на процедурите, козметологът почиства кожата, след това разтръсква ампулата с препарата, за да се смесят веществата и нанася върху лицето или избрания участък на тялото. След завършване на процедурата, кожата се почиства с гъба натопена във вода. Препоръчителна честота за провеждане на процедури по биоревитализация с BioRePeelCl3 Лицето, шията, деколтето се подлагат на процедурата всеки 7-12 дни, 4-6 сесии Ръцете, лактите, задни части, колене, стъпала – на 10-15 дни, 4-6 сесии Предимства на прилагане на биостимулиращият препарат BioRePeelCl3 • Какво ще си спестите при провеждане на процедурата: убождания от инжектиране, постпилинговото зачервяване, белезите, пигментационните петна, развитие на фоточувствителност. • Какви са задължителните резултати от процедурата: поява на подмладявящ ефект, незабавен ефект без значение от възрастта. Прилагането на препарата BioRePeelCl3 не зависи от сезона. Високо квалифицираните експерти прекрасно ще го съчетаят с други естетически процедури – масажи, апаратни методики. С него ще получите желания ефект и ще забравите за инжекциите.

Няма коментари:

“Съседите” за най-голямото откритие на 60-ото Биенале във Венеция, според The Observer&The Guardian

The Observer&The Guardian определи “Съседите” за най-голямото откритие на 60-ото Биенале във Венеция “Най-голямото откритие беше малък п...