петък, 18 януари 2019 г.

Alek Sandar спечели наградата „Най-прогресиращ артист на годината“


Специално от Ню Йорк пристигна в София, певецът и композитор Alek Sandar, за да получи наградата за „Най-прогресиращ артист на годината“. В успорвана конкуренция гласовете на феновете определиха в тази категория да победи Alek Sandar, който получи и статуетка „Exclusive Life Style“.
През 2018-та година Alek Sandar оглави музикалните радио и телевизионни класиции с два свои хита: „Хей мами“ с участието на Атанас Колев и песента „Козунака“, която и до днес се радва на интерес сред меломаните.На официалната церемония в „The ONE“ в присъствието на много звезди от българската музикална и модна сцена Alek Sandar благодари на всички, които са гласували за него и призова публиката поне за един ден да не бъде зависима от социалните мрежи.
„Поне за ден не бъдем самовлюбени и да качваме селфита и да показвме колко е хубав живота ни, а да обърнем внимание на околната среда и природата, която има остра нужда от нашата подкрепа независимо дали сме в България или на друго място по Земята“, сподели Alek Sandar. Той каза, че наскоро се е запознал с един от големите актьори на Холивуд Леонардо ди Каприо, който го е докоснал с тези думи и най-вече с работата си в сферата на опазването на околната среда.По време на церемонията Alek Sandar беше забелязан в компанията на популярната хаус звезда Disco Manga и екипът, който работи по проектите му за България. По-късно Alek Sandar беше заснет в една искрена прегръдка и целувка с певицата Гери Никол с която в края на миналата година попаднаха в скандал заради песента „Хей Мами“. 


Няма коментари:

Комисарят Надежда Джакова: Българското участие във Венецианското биенале като културна дипломация

  Комисарят Надежда Джакова: Българското участие във Венецианското биенале като културна дипломация Комисарят на  българското участие във Ве...