петък, 30 ноември 2018 г.

Козметика с хиалуронова киселина – за хидратирана и красива кожа през студените дни




Времето вече застудя и това поставя много предизвикателства пред кожата, особено на лицето, което за разлика от другите части на тялото е открито и е изложено на капризите на природата и времето. Колкото и странно да звучи, през зимата основен враг за кожата на лицето е сухотата. Въпреки че вали сняг или дъжд, влажността на въздуха е по-малка, отколкото през  лятото. Това се отнася в още по-голяма степен за въздуха в затворените затоплени помещения. Ето защо през  зимния сезон кожата има повишена нужда от подхранване и хидратация.

За студените дни козметолозите на REFAN препоръчват да се използват кремове с хиалуронова киселина.  Това се дължи на факта, че хиалуроновата киселина  притежава изключителната способност да задържа вода близо хиляда пъти повече от собственото си тегло.  Комбинацията между хиалуронова киселина и колаген в серията HYALURONIC ACID на REFAN  хидратира в дълбочина, подобрява еластичността на кожата и стяга лицевия контур.

За постигане на оптимален ефект се препоръчва  ежедневното използване на комбинацията от дневен и нощен крем за лице с хиалуронова киселина.  Продуктите на REFAN са с нежна и деликатна текстура, която бързо и лесно се абсорбира от кожата и по този начин се постига нейната дълбока и трайна хидратация. Нощният крем съдържа и органично масло от арган, което допълнително подхранва кожата и подпомага борбата със стареенето.

Зимата поднася своите предизвикателства, но с козметиката
HYALURONIC ACID на REFAN можете да се изправите пред тях и да се радвате на повече самочувствие със здрава, свежа и красива  кожа.

Няма коментари:

Комисарят Надежда Джакова: Българското участие във Венецианското биенале като културна дипломация

  Комисарят Надежда Джакова: Българското участие във Венецианското биенале като културна дипломация Комисарят на  българското участие във Ве...