сряда, 10 октомври 2018 г.


„Без багаж“ вече в Neterra.TV



            Култовото българско предаване за пътуване „Без багаж“ стартира от 10-ти октомври в дигиталната платформа за разпространение на телевизионно и радио съдържание Neterra.TV. Почитателите на предаването ще могат да гледат всички най-нови серии след телевизионната им премиера. Като бонус закупилите абонаментната услуга „Без багаж“ ще получават най-малко 40 допълнителни серии в тематично обособени пакети като „На остров Бали с деца – мисия възможна“, „Тунис, Египет и Дубай – диви приключения“, „Християнството по света“ и др. Съдържанието ще се допълва и обновява всеки месец.

            „Без багаж“ е единственото по рода си българско предаване за туризъм и приключения в телевизионния ефир. През юли 2018г. поредицата премина кота "500 епизода". От създаването си преди 12 години екипът на "Без багаж" обиколи десетки страни, запозна зрителите със стотици дестинации и разказа над 1000 истории за непознати кътчета на планетата и нейните обитатели. Предаването е насочено както към любознателните, така и към ентусиастите, жадни за нови светове, природа, история и цивилизация.

             Автор и продуцент на поредицата е Биляна Траянова. Освен с предаването, Биляна се занимава с писане на сценарии, детски книги, продуцира телевизионни формати и документални филми. "Пътуването e знание, а то е в основата на толерантността, толкова нужна ни в наши дни! С пътуването се познаваме един друг по-добре, намираме сходство в мечтите си, разбираме, че можем да бъдем приятели, които се подкрепят.", споделя Биляна.

            Предаването „Без багаж“ е още една новост към съдържанието на Neterra.TV. Тази година в нея своя онлайн дебют направи нашумелият български игрален филм „Възвишение“. През август за първи път в България платформата стартира излъчването на видео уроци по английски език на English Club TV. Само преди седмица успешно беше излъчено събитието „Списание 8 На живо“.


            „През годините „Без багаж“ се превърна в запазена марка за телевизионно пътешествие. Вярваме, че потребителите ни също са завладени от духа на вълнуващите изживявания. Затова им предлагаме най-доброто от поредицата по начин, който ще им помогне да планират още по-добре следващата си ваканция.“, коментира продуктовият мениджър на Neterra.TV Емил Стойновски.

                Повече за Нетера ТВ:
                Нетера ТВ е бранд на компания Нетера – лидер в телекомуникационната индустрия. Нетера ТВ е първата онлайн телевизионна и радио платформа за българите в чужбина, която стартира през 2004 година. Платформата е достъпна от всяка точка на света с интернет връзка. Може да се гледа по всяко време и на всяко устройство. Телевизията има права от българските телевизионни канали за излъчването им извън граница и разполага с лиценз от Профон за публично излъчване на музика в Интернет. Потребителите използват лесна за сърфиране платформа. Могат да гледат любимите си телевизионни предавания и филми с безкомпромисно качество на картината, без накъсване; на живо, на запис и с възможност за отместено гледане. За повече информация: https://neterra.tv/.

Няма коментари:

50 писателски адреси в една книга! Пътеводител из Стара София с Виктор Топалов

  Виктор Топалов води читателите по писателски адреси Виктор Топалов, за когото разказите за Стара София са кауза ще представи новата си кни...