вторник, 16 октомври 2018 г.

Радиошеф, професор и тв водещи – в една зала със сто идеи



Гайдарят на Валя Балканска - Петър Янев в дует със сина си Стоян  взриви публиката с неподозирано модерен репертоар

Директорът на програма Христо Ботев Кирил Калев със съпругата си Елена Филипчева, творец концептуалист, композиторът проф. Румен Нейков и половинката му Мария Нейкова, секретар на Виенския клуб, туристическият корифей Румен Драганов и цяла плеяда дипломати, артисти и представители на бизнеса почетоха откриването на обновената зала за събития на CORSO. Event Hall (както стана нормално да се наричат тези пространства) на CORSO вече e готова за сезон 2018/19.




Собственикът се гордее с може би най-мултифункционалното пространство в столицата, и дори в страната, подходящо за организиране на клубни партита, семинари, лични поводи, корпоративни купони, репетиции и концерти на камерни и средно големи ансамбли и оркестри. В залата репетират много формации а клубния живот на мястото му спечели заслужена слава на най-многоликия клуб с наематели от всякакъв пол, възраст и интереси.
            



    Тв водещите Мариана Векилска и Наталия Симеонова оцениха по достойнство оригиналната презентация, която беше нетрадиционно поднесена от млади актьори. Чрез нея бяха демонстрирани всички възможности на залата, която притежава уникален звук, осветление, климатична инсталация и декор, който за тържеството грееше в тържествено златисто и черно кадифе.





Най-свежата изненада на вечерта беше гайдарят на Валя Балканска - Петър Янев, който в дует със сина си Стоян демонстрира виртуозното си изкуство, като подчини гайдата на клубния дух на залата и взриви публиката с неподозирано модерен репертоар.
               
               


Няма коментари:

Двама президенти ще аплодират младите таланти на наградите за полет в изкуството “Стоян Камбарев”

  Двама президенти ще аплодират младите таланти на наградите за полет в изкуството “Стоян Камбарев” Деси Тенекеджиева отново събира елита на...