сряда, 10 октомври 2018 г.

На седмото небе със седмия Уиски Фест София 2018



60 колекционерски бутилки за участник, подкрепил каузата на събитието –
повече дървета в столицата

Ценители и колекционери ще са на седмото небе на седмия Уиски Фест София, който ще предложи много повече от седем чудеса в последния уикенд на октомври. В петък – 26 октомври, в Sofia Event Center стартира тридневен уиски празник, който продължава до полунощ в неделя.

Най-грандиозното уиски събитие в Централна и Източна Европа, което събира вносители, дипломати, уиски ентусиасти и звезди от различни сфери, ще представи над 100 марки уиски от цял свят. Изборът между 300 разновидности уиски от различни дестилерии ще задоволи любопитството и интереса и на най-взискателните ценители на напитката. Уискита от различни кътчета на света ще се предлагат на повече от 30 щанда. За любителите на други изтънчени удоволствия, като ром и коняк, ще има специална зала, където ще се предлагат също така висококачествени пури и селекция шоколади.
Билетите за седмия Уиски Фест са в продажба онлайн на https://bilet.bg/bg/promoter/view/2432, а могат да се купят също така и в Sofia Event Center по време на самото събитие. Билетът за трите дни на феста струва 45.00 лв. и освен вход, включва 15 уиски кредита, дегустационна чаша Glencairn (известна като инструмент на професионалните уиски дегустатори), полезен справочник с марките и дестилериите и бутилка вода. Организаторите на Уиски Фест подсещат, че е препоръчително да се пие повече вода по време на дегустациите и в никакъв случай да не се консумира алкохол на гладно. Предлага се и специален неделен билет на цена 30.00 лв. Той дава достъп до фестивала на 28 октомври, както и 10 уиски кредита, специалната чаша Glencairn, справочник и бутилка вода.
По време на Уиски Фест София дегустационната мярка е половин унция 15 мл., което е официалният фестивален уиски драм. Ще се предлагат и специални златни кредити за ценители на истинските предизвикателства. И тъй като класните напитки винаги са в синхрон със страхотен саунд, на терасата ще има изненада – жива музика и щандове с уиски коктейли.
Лектори от цял свят пристигат у нас за Уиски Фест 2018, за да разкрият по време на 14 майсторски класа тайните на напитката пред любители, дегустатори и ценители. Приятелите на фестивала отново могат да се включат в каузата за засаждане на дъбови дръвчета. Един от участниците в томболата, посветена на каузата, ще спечели колекция от 60 бутилки уиски! Изненадите на Уиски Фест не свършват дотук – в неделя Мария Силвестър, Димитър Калбуров, Кирил Ефремов, Кедъра и други звезди ще блестят в Пощенската кутия за уиски приказки.
Пълната програма и допълнителна информация за Уиски Фест София 2018 ще намерите на www.whiskeyfestsofia.bg и https://www.facebook.com/whiskeyfestsofia  
За повече информация може да пишете на електронен адрес info@whiskeyfestsofia.bg
Всички удоволствия, които предлага Уиски Фест, са достъпни само за пълнолетни. Организаторите и официалните представители на марките апелират: Консумирай отговорно!

Няма коментари:

Визуалният артист и дизайнер Невелин Иванов-Нево с номинация за Наградата за полет в изкуството „Стоян Камбарев“ 2024

  Визуалният артист и дизайнер Невелин Иванов-Нево с номинация за Наградата за полет в изкуството „Стоян Камбарев“ 2024 Творецът влага собст...