понеделник, 22 октомври 2018 г.

Юлиана Дончева: 168 химикала използва жената във всекидневието си


Код “Червено”- Ботокс в Ума


Текст Десислава Пенева

Една премиера на една книга - разкриваща тайните на продуктите от света на консуматорският ни живот с цел красота, се проведе в новото столично пространство за изкуство и култура, салон на „Книгата“, където самата Юлияна Дончева представи изданието и неговата мисия със съдействието на професор Любомир Стойков и журналиста Антон Стефанов, част от събитието бяха и Деси Моралес, Деляна Маринова-Джуджи и много други личности имащи за цел по- доброто си съществуване сред етикетите, който присъстват във всекидневната ни употреба на различни продукти. Тази книга може да се възприеме като речник за нещата, които консумираме.
“Това е книгата с мисия”- изпълнителният директор на Егмонт България, г-жа Добрева.

 Един живот, с ежедневие за всеки различно, но с една мисия, красив и здравословен начин на живот.
Е, Юлияна Дончева и нейната втора книга са в помощ на всеки един целящ, това да знае какво се случва с всичко консуматорско в света.
Тази образователна книга е създадена с идеята да имаме по- добър подбор върху храната, която консумираме, каква е нейната калоричност, от къде произлиза самата тя. Какво се крие зад етикета на козметичните продукти. Какви тайни има козметичната индустрия, а и как всекидневната употреба на даден продукт може да ни повлияе?
В ежедневието си пропускаме много неща и то важни за самите нас. Какви кремове нанасяме, какво се случва с нещата които попадат в тялото ни, без дори ние самите да знаем? За всички тези химични вещества, които се съдържат в продуктите които използваме и най- важното какво се случва след употребата им?
Една индустрия с много въпросителни на които авторката дава много отговори, една книга даваща правото не просто да я прочетем и да стане една от многото прочетени книги по рафтовете, а четивото, което ни дава всекидневното право да знаем какво се случва след консумацията на даден продукт, и да я отваряме всеки път при нуждата да знаем това, за което даже не сме и предполагали, че има в даден продукт, който е част от нашето ежедневие. 
Но няма от какво да се притесняваме, стига само да започнем да мислим по- сериозно върху това, какво, как и колко консумираме…
“168 химикала използва градската жена в ежедневието си. Живеем в общество, в което сами трябва да се спасяваме, тази книга е създадена заради това, да помага за по- добър живот.
Аз искам да променя…”- авторката, Юлияна Дончева.
“Защо е стойностна тази книга…
Защото има много аргументи в нея, автентичност, един нов и мъдър прочит за здравето и красотата.”- проф. Любомир Стойков.
Книгата - Код “Червено - Ботокс в Ума” е създадена за това всеки желаещ да намери отговорите на всички тези въпроси, които му дават правото да живее един по- здравословен начин на живот.  



Няма коментари:

Превенция - Теодосий Теодосиев и Йордан Камджалов в Академия за човека

Маестро Камджалов в менторски диалог с учителя Теодосий Теодосиев В събота на 27 април от 18 часа в залата на City Mark Art Center (бившето ...