неделя, 14 октомври 2018 г.

Седмична нумероогична прогноза на Милена Иванова-Еа за 15.10-21.10.2018 г.

Новата седмица ще донесе успех и позитивизъм, както и добри възможности да реализирате част от нещата, които сте си набелязали. Започваме със силен активен ден, след който ще имате възможност да преживеете, щастие, победа и успехи.
През целия период има само един критичен ден в края на седмицата, в който ако си почивате и не преекспонирате нещата, може да се окаже, че е бил полезен за вас.
Понеделник, 15.10.2018 г. = 9 ДПЖ (дневен път на живота)
Дневно предназначение: Днес ще преживеем силен ден, който ще даде възможност за справяне с много неща едновременно. Нумерологичната карта е активна и благославя социалните дейности. Успехът на деня ще се прояви в много области, като дома, семейството, социалните изяви, търговията, пътувания в чужбина, изложби, онлайн събития, капиталовложения, изпити, конкурси и др. Ако проявите професионализъм в работата, ще имате възможност за много добри постижения. Използвайте силата и мощтта на деня за да овладеете важна ситуация и да покажете кой е по-добър в ситуацията.
Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3, 5, 6, 7, 8, 9
Денят започва позитивно, с красота и шеги и завършва с работа и приятно занимания.
Часова характеристика: 00.00– 6.00 ч. Време за преживяване на радост и прекрасни мигове
6.00 – 12.00 ч.- Сутринта ще е активна, с възможност за неочаквани новости и запознанства. Разчитайте на себе си и свършете нещата сами.
12.00 – 18.00 ч. – Може да се възползвате от помощта на втори човек, да проведете успешни преговори или разговор, в който да поставите правилата си .
18.00 – 24.00 ч. – Вечер за работа, която може да съчетаете с прияна среща или занимание.
Съдбовно правило: Концентрацията е основа за успеха!
Мото: Проявата на ум и интелигенстност ми осигуряват успеха!
Позитивно утвърждение: Аз съм заслужен победител! 
Вторник, 16.10.2018 г. = 1  ДПЖ
Дневно предназначение: Ден, предназначен за преживяване на щастие, работа и възможност да изпъкнете пред другите. Дневната нумерологична карта ще ви подсигури добри възможности за натрупване на имидж, авторитет и финанси. Нещата ще стават от само себе си, лесно и с успех. Най- полезни и успешни ще бъдете ако извършвате дейност на място от дома или офиса. Денят благославя раждане на деца или занимания с тях.
Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3, 6, 7, 8, 9
Днес ще станем свидетели на  големи очаквания и ново запознанство.
Часова характериатика: 
00.00 – 06.00 ч. Денят започва с мечти, очаквания и големи надежди свързани с проява на претенции.
6.00 – 12.00 ч. Успешна сутрин, всичко в работата започва да се нарежда. Подходящ период да уредите нещо свързано с документи, скициране на дом или офис.
12.00 – 18.00 ч. Време за срещи, говорене и търговски договорки на които се залагат големи надежди.
18.00 – 24.00 ч. Спокойна и уютна вечер с възможност за преживяване на на ново запознанство.
Съдбовно правило: Правя нещата, които ме карат да се чувствам щастлив!
Мото: Днес всичко се подрежда!
Положително утвърждение: Посрещам новостите с любов и благодарност! 
Сряда, 17.10.2018 г. = 2 ДПЖ
Дневно предназначение: Днес трабва да се възползвате от нещата, които сами сте създали. Успехът ще се прояви чрез добра комуникация, търговия, изнасяне на лекции, както и правилен обмен на информация и общуване. Дневната нумерологична карта активира образуване на поток, чрез който да дадете или получите помощ. Бъдете подготвени, че в резултат от вашата работа, някой друг може да получи дивиденти и си подгответе резервен план, в случай, че първият не проработи. При спорове и конфликти може да се стигне до разрив в отношенията. Спазвайте уговорките и бъдете коректни.
Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3, 7, 8, 9
Със започването на деня акцента ще бъде семейството и мисълта за това колко много задачи имате да свършите. Не бъдете максималисти и приемете, че не е лошо и някой друг да има полза от вас.
Часова характеристика:
00.00 – 6.00 ч. Денят започва с много задачи и правене на списък.
6.00 – 12.00 ч. Сутринта се налага да свършите всичко сами и да носите отговорност за действията си.
12.00 – 18.00 ч. В тези часове е подходящо да водите разговори и да избирате от две възможности. Друг човек ще се намеси в делата ви и ще определи правилата.
18.00 – 24.00 ч. Време за семейство и спазване на обещаното.
Съдбовно правило: Спазвам договорките си!
Мото: Днес търся доброта нявсякъде!
Позитивно утвърждение: Когато на другите им е добре- тогава и на мен ще ни е добре! 
Четвъртък, 18.10.2018 г. = 3 ДПЖ
Дневно предназначение: Днешният ден ще активира голямо желание за оправяне на нещата. Възползвайте се от амбицията за подредба в дома, офиса и документите. Действайте според направените обещания и не се отказвайте малко преди края. Аспекта носи както успех, така непълна реализация. Опитайте да сложите ред в нещата си.
Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3, 8, 9
Планувайте максимално добре деня си, за да можете да получите нужното ви за момента. Шансът и късметът са на ваша страна.
Часова характериатика: 00.00 – 06.00 ч. Денят започва трудно, но в крайна сметка всичко се подрежда.
6.00 – 12.00 ч. Успешна сутрин, всичко в работата започва да се нарежда. Подходящ период да уредите нещо свързано с документи, скициране на дом или офис.
12.00 – 18.00 ч. Време за срещи, говорене и търговски договорки.
18.00 – 24.00 ч. Спокойна и уютна вечер с възможност за преживяване на удовлетворение, хармония и баланс.
Съдбовно правило:Спазвам обещаното!
Мото: Днес държа положителни мисли в съзнанието си!
Положително утвърждение: Хубавите ми мисли привличат добри неща!
Петък, 19.10.2018 г. = 4 ДПЖ
Дневно предназначение: Днес е най-добрият момент през седмицата за чистене, миене, подреждане и извършване на ремонтни дейности. В случай, че решите ще имате възможност да свършите всичко в тези области. Нумерологичната карта активира споделяне, даване на обяснения, изслушване и проява на съчувствие и съпричастност. Препоръчва се хронично болните хора да не се преуморяват и да помислят за здравето си. Може да планувате посещение при лекар и започване на лечение.
Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3, 4, 8, 9
Денят ще започне бодро и ще завърши с умора. Момента е благоприятен за лечебни водни процедури и профилактика на здраве.
Часова характеристика:
00.00 – 6.00 ч. Денят започва спокойно, балансирано и хармонично.
6.00 – 12.00 ч. Сутринта ще е активна, с възможност за неочаквани новости и запознанства.
12.00 – 18.00 ч. Може да се възползвате от помощта на втори човек, съобразете се и обсъдете всичко, което искате да направите. Бъдете внимателни относно емоциите си в любовта и знайте, че сега не е точният момент за изглаждане на взаимоотношенията.
18.00 – 24.00 ч. Вечер за партньорство, проява на мнителност и правене на уговорки.
Съдбовно правило: Проявявам разбиране и любов към всеки, който се нуждае!
Мото: Най-силното лекарство е радостта !
Позитивно утвърждение: Доброто е магия, с която човек превръща отрицателните сили в положителни. 
Събота, 20.10.2018 г. = 5 ДПЖ
Дневно предназначение: Днес ще имате шанса да направите избор на възможност, която ще бъде наложена от друг човек. Нумерологичната карта е с активен характер и може да доведе до проява на налагане и противоречие. Бъдете предпазливи и внимавайте да не станете жертва на манипулации. Ще се наложи да спазвате правилата за движение ако не желаете да бъдете санкционирани. По-добре предвидете повече време за предвижване между спещите, защото има възможност да попаднете в задръстване. Активират се бартери, търговия и споделяне на информация.
Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3, 4, 5, 8
Ако желаете да съхраните себе си, бъдете изрядни в дейности свързани с точно определени правила. Денят започва с обсъждане и обвинения и свършва добре с възможност за намиране на баланс.
Часова характериатика: 
00.00 – 06.00 ч. Преживяване на неодобрение, критика и обвинения.
6.00 – 12.00 ч. Активна и успешна сутрин, нови преживявания свързани с втори човек, който диктува ситуацията.
12.00 – 18.00 ч. Момент за манипулация, срещи и търговски сделки.
18.00 – 24.00 ч. Спазване на правила, баланс и справедлив тон. Моментът е благоприятен за пътуване и обмен на информация.
Съдбовно правило:Спазвам правилата!
Мото: Ценя и възможностите!
Положително утвърждение: Не се бъркам в чужди работи! 
Неделя, 21.10.2018 г. = 6 ДПЖ
Дневно предназначение: Завършваме седмицата с единственият критичен ден за преиода. Дневната нумерологична карта активира сблъсък. интриги, клюки и противоречия. Бъдете внимателни по пътищата - има възможност за катастрофа. Моментът не е подходящ за изясняване на любовни отношения. За да предотвратите скарване с важен за вас човек, по-добре избегнете среща днес. Използвайте деня за почивка и спане, които ще ви подсигурят по-благоприятно и спокойно преживяване.
Основна цифрова характеристика – 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8
Силен ден, който ще доведе до промяна в любовта и решенията. Активират се проблеми със сърце и кръвно налягане. Хронично болните да извършат профилактика.
Часова характеристика:
00.00 – 6.00 ч. Денят започва спокойно, балансирано и хармонично.
6.00 – 12.00 ч. Сутринта ще е активна, с възможност за неочаквани новости и запознанства.
12.00 – 18.00 ч. Може да се възползвате от помощта на втори човек, съобразете се и обсъдете всичко, което искате да направите. Бъдете внимателни относно емоциите си в любовта и знайте, че сега не е точния момент за изглаждане на взаимоотношенията.
18.00 – 24.00 ч. Вечер на страстта, забавленията и купона. Бъдете по-обрани в случай, че не желаете да станете обект на обсъждания, клюки и интриги.
Съдбовно правило: Обичай, за да бъдеш обичан !
Мото: Любовта е глуха за всички лоши и обидни думи!
Положително утвърждение: Днес съм господар на емоциите си. Изказвам само позитивни думи !

Няма коментари:

50 писателски адреси в една книга! Пътеводител из Стара София с Виктор Топалов

  Виктор Топалов води читателите по писателски адреси Виктор Топалов, за когото разказите за Стара София са кауза ще представи новата си кни...