сряда, 19 септември 2018 г.


Избраничката на РЕФАН заминава за Китай на Miss Model of the World 




Мина Попова е олимпийска шампионка по шах за девойки и се върна от Перу с три корони за красота

На конкурса „Мис България“, който изпраща представителки на Мис Свят и Мис Вселена, всяка от претендентките за титлите спечели, защото момичетата си тръгнаха със специална младежка козметична серия, подарък от РЕФАН.
Пловдивската компания за красота хареса за свое лице Мина Попова.  От името на РЕФАН  лентата й връчи българският Синатра,  джаз-певецът с меден баритон Васил Петров. Той й поднесе и цяла съкровищница от продукти за разкрасяване и ухание – аромат от парфюмната колекция Temptation, серия Антистрес, комплект ГОЛД 187. Изборът се падна върху 183-сантиметровата хубавица не само, заради външният й вид на модел, а и заради постиженията й в спорта. Мина е олимпийска шампионка по шах за девойки, има титли във волейбола и баскетбола.
Освен това от РЕФАН са сигурни, че г-ца Попова ще представи достойно родината на световния конкурс Miss Model of the World  в Китай, след като преди няколко години се върна от „Мис Планет Вселена“ в Перу с почетна корона и ленти за  „Топ Модел на Планетата“ и „Най-перфектно лице“.
 
От козметичния бранд бяха щедри не само към кандидатките на „Мис България“. 16-имата членове на журито получиха комплект „Маслина“. На същата козметика, но в комбинация и с  комплект ГОЛД 187 се радва и Калина Митева, която бе коронясана като Мис България Свят и ще се бори за короната със 130 претендентки на най-престижния и най-стар ежегоден конкурс за красота на земята, който се излъчва на живо в над 290 държави от цял свят и приковава вниманието на повече от 2 милиарда зрители.
Същите подаръци от РЕФАН получи и „Мис България Вселена“ Габриела Топалова. Възпитаничката на френската гимназия сигурно отлично познава качествата на натуралната козметика, защото е от Пловдив.
За първи път у нас и на Балканите се провежда конкурс, който обединява голямата четворка от най-престижните международни форуми: Мис Свят, Мис Вселена, Мис Европа и Мис Гранд Интернешънъл. Интересът към събитието бе изключително голям както от медиите в България, така и от централите на конкурсите в Англия, Америка, Италия и Тайланд. Гала вечерта бе  бе отразена от международни медии от цял свят, част от които “Angelopedia”, Missosology и “Pageanthology”.

Няма коментари:

Комисарят Надежда Джакова: Българското участие във Венецианското биенале като културна дипломация

  Комисарят Надежда Джакова: Българското участие във Венецианското биенале като културна дипломация Комисарят на  българското участие във Ве...