неделя, 26 август 2018 г.

В петък е последният критичен ден чак до края на септември

Седмична нумерологична прогноза на Милена Иванова-Еа за 27.08-2.09

Седмицата, която предстои да преживеем в края на месец август, ще бъде сравнително спокойна, с изключение на 31-ви, който е последния критичен ден за периода.

Психиката на хората все още е настроена на тема почивка, но в края на седмицата новите тенденции на приближаващия месец септември ще започнат да се усещат, ще се почувства раздвижване, желание за работа, всичко ще започне да се случва по-леко, да спори, а това от своя страна ще внесе повече хармония и баланс в ежедневието.

Използвайте  септември за да обърнете внимание на важни неща, действайте, работете, възползвайте се от нови възможности, залагайте на нови проекти, защото това е добра възможност да берете плодовете на труда си.

Мото: Благословията на живота ме съпътства навсякъде!

Понеделник, 27.08. - Започваме новата седмица с щастлив ден, в който ще имате възможност да преживеете щастие, радост и забавление.

Късметът ще споходи дейности свързани с образование, чужбина, онлайн реклама и бизнес, покупко продажби на моторни превозни средства, разходки в планината и сред природата.

Дневната нумерологична карта е с път на живота 1, което ще даде шанс новото да навлезе в живота ви и в случай на запознанство - щастие. Началото на деня активира работа, обмисляне на поети ангажименти и подробностите по тях. В следобедните часове може да планирате срещи с цел правене на уговорка. Вечерта очаквайте ново предложение, щастлива и благодатна вечер.

Мото: Щастието е част от живота ми!

Вторник, 28.08. - Днешният ден ще протече сравнително неорганизирано с акцент върху търговията. Дневната нумерологична карта е с път на живота 2, активира поток от информация, правене или даване на обещания, плащане на място и получаване на пари от работа.

По-голямата част от уговорките и обещанията ще останат само на думи. Не залагайте големи надежди, че всичко ще бъде изпълнено по план и обещано. Имайте едно на ум и си пригответе план Б, защото А може и да не сработи. Тъй като денят е с пасивна карта, повечето от хората ще са склонни да отлагат ангажиментите си за друг път.

Сутринта започва благоприятно с добър старат, който неусетно преминава в натоварване, вършене на задачи, уреждане на парични взаимоотношения, плащане на сметки и др. В следобедните часове ще трябва да се съобразите с мнението на друг човек, да стане така както той иска, а вечерта съобразявайте исканията си, защото е твърде вероятно да получите отказ или да дадете такъв.

Мото: Добрият ми живот се гради на добрите ми взаимоотношения!

Сряда, 29.08. - Днес е време за работа в дома или офиса. Използвайте момента, за да си подредите документи, шкафове и вещи. Дневната нумерологична карта е с път на живота 3, така че е подходящо да се занимаете с украса и хармониране на пространството. И днес активни ще бъдат плащания, спазване на срокове, даване и получаване на гаранции. Съзнанието на хората ще бъде акцентирано върху мнителност и детайлите.

Сутринта случването е на думи и уговорки, след обяд ще има възможност за ефективност съчетана с натовареност с цел успех и умножаване, а вечерта ще е благоприятна, красива и щастлива.

Мото: Красотата и щастието са част от мен!

Четвъртък, 30.08. - Предстои да преживеем напрегнат ден. Сега е точното време да направите избор с предоставените ви възможности.

Денят ще ви даде възможност да решите проблем или да изберете да останете в него. Дневната нумерологична карта е с път на живота 4, момент за съчувствие, изслушване, проява на състрадателност и взаимопомощ.

Ще се наложи да се справяте със собствени средства, да правите нещата сами, за това не се оплаквайте, а се мобилизирайте. Дневната карта е активна, започва със спокойна сутрин, но към 12.00 ч. напрежението започва да расте. Активира се критика, усещане за невъзможност за справяне , уговорки, изпълнение на дълг и обещания.

Ако имате възможност, прекарайте деня до вода или направете водни процедури. Така ще облекчите натрупалото се напрежение, ще излекувате тъгата и честата смяна на настроението.

Мото: Днес се грижа както за себе си, така и за всеки, който е в нужда!

Петък 31.08.- Завършваме месец август с последния критичен ден. От тук нататък през целия септември няма да има критични дни, съдбата ще ви предостави добри възможности, но от вас зависи дали ще ги осъществите. 

Днес дневната нумерологична карата е кармичен кръст при път на живота 5. Бъдете внимателни, защото може да възникне проблем на място, недостиг, ремонт, пречки и нередности.

Възможно е някой да се опита да постъпи с вас нечестно, за това бъдете бъдни и предпазливи. И днес ще трябва да се справите с изпитанията със собствени сили и умения. Денят предизвиква проблеми в семейството, взаимопомощ, разговори и обяснения, болест свързана с отделителна система, бъбреци, кости, стави, мускули.

Спазвайте правилата! Бъдете внимателни в работата и по пътищата. Не предприемайте рискови дейности и бъдете смирени.

Мото: Днес спазвам закона и морала!

Събота, 01.09. - Днес предстои хубаво начало на месец септември, което ще внесе хармония, баланс, уют и спокойствие. Денят е късметлийски, всичко ще се подрежда в срок и в едно с потока на живота.

Дневната нумерологична карта е с път на живота 3, придава специалност на момента, с добри  възможности за подреждане на дома, офиса или вилата, случването ще е сега и веднага. Всичко което започнете от начало ще имате възможност да го направите до край. Сутринта започва прекрасно с добър старт, вечерта завършва в мир, спокойствие и удовлетвореност.

Мото: Обичам живота и възможностите, които ми предоставя!

Неделя, 02.09. - В неделния ден ще се усети спад в енергията, неувереност и дисбаланс. Дневната нумерологична карта е с път на живота 4, което предизвиква пасивно отношение у хората, невъзможност за справяне с проблемите, изчакване на момента да отмине за да се оправят нещата. Ако приемате твърде лино всичко, това ще влоши състоянието ви. Опитайте да погледнете проблема през друга призма, така ще внесете успокоение в ума си.

Превенция на здравето ще е от полза днес, защото ще бъдат активни фактори за настинка. Сутринта започва със споделяне и критичност, след 12.00ч. е време за взаимопомощ и работа с партньор, а вечерта си починете и релаксирайте.

Мото: Грижа се за доброто си здраве!

За консултация и записване на час при  Милена Иванова ЕА

F @Ealife.bg

T.+359 897 38 75 75



Няма коментари:

50 писателски адреси в една книга! Пътеводител из Стара София с Виктор Топалов

  Виктор Топалов води читателите по писателски адреси Виктор Топалов, за когото разказите за Стара София са кауза ще представи новата си кни...