сряда, 20 юни 2018 г.


Patricia & Amer Beauty Center духна първата си свещичка








На центъра за красота Patricia & Amer Beauty Center цяла година ще му върви по вода, защото духна първата си свещичка, докато навън валеше проливен дъжд.
Празникът бе двоен, понеже на 15 юни присъстващите  приятели, колеги, клиенти, журналисти и вносители на козметична техника, честитиха и рождения ден на собственичката Анелия Талиб.  Видео обръщения от двете й деца – Пати и Амер, на които е кръстен центърът разплакаха красивата дама с пламенните си думи от Лондон, където живеят.
Водещата на събитието  Танджат Ферат-Джани шеговито разпита майката и брата на рожденичката за детството и характера й, а те се справиха отлично с провокативните й въпроси.
На събитието беше представена най-новата процедура за мъже, жени и за пътешественици. Продуктите на Selvert Thermal Protector, които с уникалната си формула създават защитен филтър за слънчевите лъчи през летните месеци.
Както подобава Анелия Талиб разряза атрактивната торта, но за гостите имаше и още сладости – участниците в кратката викторина получиха за награда по една процедура на  Selvert Thermal Protector.


Няма коментари:

“Съседите” за най-голямото откритие на 60-ото Биенале във Венеция, според The Observer&The Guardian

The Observer&The Guardian определи “Съседите” за най-голямото откритие на 60-ото Биенале във Венеция “Най-голямото откритие беше малък п...