сряда, 14 март 2018 г.


Козметика с плодови аромати от REFAN 
зарежда с настроение през пролетта


Плодовите аромати се приемат много добре,заради глътката свежест и екзотика, която внасят в сивото ежедневие. Те галят сетивата, създават хармония и носят усещане за радост.
За да направят живота по-сладък и цветен, иноваторите на
REFAN разработиха нова  колекция, която изкушава с нежни плодови  ухания. Тя включва шампоан-душ гел и крем за тяло с шест завладяващи аромата на горски и екзотични плодове:Honey Banana /мед и банан/, Juicy Strawberry /ягода/, Tropical Mango /манго/, Forest Raspberry /малина/, Fresh Tangerine /мандарина/, Exotic Pomegranate /нар/.

Шампоан-душ геловете от плодовата колекция на REFAN хидратират кожата и косата и превръщат вземането на душ в истинска наслада. Подходящи са и за деца над 3-годишна възраст. Съдържат глицерин,  който е отличен овлажнител и хидратира и омекотява кожата и косата в дълбочина.В резултат на това кожата става по-гладка, а косъмът – по-еластичен. Глицеринът има свойството да задържа влагата и създава невидима защита срещу неблагоприятните фактори на околната среда. Друга ценна активна съставка на шампоан-душ геловете емаслиновото масло. То заздравява и укрепва структурата на косъма и прави кожата и косата нежни и хидратирани.

Кремовете за тяло от новата плодова серия на REFAN са с лека текстура, която бързо се абсорбира от кожата, без да оставя мазни следи. Вложеното в състава им органично арганово масло има богат мастно-киселинен състав, който помага за поддържане на кожата в здрав вид, борейки се  успешно с дехидратацията и загубата на еластичност в нея.  Аргановото масло е богато на стероли, които са основен елемент в най- външния слой на човешката кожа.

Витамин Е също е ценен елемент в кремовете за тяло – той притежава  защитни функции и антиоксидантни свойства.  Подобрява епителизацията и повишава ензимната активност в кожата, едновременно с това забавя процесите на преждевременно стареене, предизвикано от UV-радиацията. Друга важна съставка в кремовете за тяло е токоферолът зарадинеговите силниантиоксидантни свойства и способността му да предпазва от вредното влияние на околната среда.

Благодарение на тези активни съставки кремовете за тяло  дълготрайно хидратират, омекотяват кожата исъздават усещане за свежест през целия ден.
Новата  колекция с нежни плодови аромати на REFAN въздейства на тялото и сетивата като ароматна терапия с ободрително въздействие.

„Рефан България“ бе избрана за "Любима марка на българския потребител -2017". Тя участва в националната класация в 2 категории – Козметика и Българска марка и не само безапелационно спечели  първото място и в двете, а оглави и цялата надпревара, за което получи Златен сертификат.




Няма коментари:

Комисарят Надежда Джакова: Българското участие във Венецианското биенале като културна дипломация

  Комисарят Надежда Джакова: Българското участие във Венецианското биенале като културна дипломация Комисарят на  българското участие във Ве...