сряда, 7 март 2018 г.


REFAN със заслужено отличие от Business&Fashion Awards 2017

Козметичният бранд грабна плакета в категория „Производит ел на българска козметика“

Най-успешните фирми и брандове в областта на бизнеса и модата бяха отличени на официалната церемония Business&Fashion Awards 2017.

Козметичният гигант
REFAN получи престижната награда в категорията „Производител на българска козметика“.

Това е поредното отличие за 2017 г., което получава REFAN, след като безапелационно спечели първите места в категориите „Българска марка“ и „Козметика“ в класацията „Любима марка на българския потребител“ 2017 . Компанията заслужи и Златен сертификат за получени най-много гласове в хода на гласуването.

Business&FashionAwards 2017се провеждат за втора поредна година, като целта на организаторите е по този начин да поощрят развитието на бизнеса в България. В различни категорииплакети получиха изявени в своя бранш компании и професионалисти. Всички наградени получиха подарък от REFAN – елегантен комплект REFAN GOLD COLLECTION. Гостите на бляскавото събитие също имаха удоволствието да си тръгнат с ароматни подаръци от продуктите на световноизвестния бранд.

В ролята на водеща на събитието беше Цвети Разложка – Москова, собственик на марката Business&Fashion Awards.



Няма коментари:

Комисарят Надежда Джакова: Българското участие във Венецианското биенале като културна дипломация

  Комисарят Надежда Джакова: Българското участие във Венецианското биенале като културна дипломация Комисарят на  българското участие във Ве...