четвъртък, 1 март 2018 г.


Една автентична HACIENDA в покрайнините на столицата







„HACIENDA Residence“ е бутиков жилищен комплекс, разположен в подножието на Витоша с пряк изглед към Копитото, частен парк с иновативна ландшафтна архитектура, апартаменти с 360 градусова гледка и подземни гаражи с топла връзка.

Сградата притежава всички елементи на съвременната Хасиенда. В архитектурата преобладават  африкански мотиви с примеси на рустик акценти, феерия от цветя и зеленина, каменни и винтидж елементи, зад които умело са прикрити компонентите на иновативното съвременно строителство за по-комфортен стил на живот.

Проектът е дело на фирма „СКАБРИН“- лидер в интериорния дизайн и довършително-монтажните дейности с близо 30годишен опит, и фирма „АЛБОС’’ - титан в изграждането на сградна вентилация, отопление, климатизация и инсталация, които се обединяват в строителна компания „Дъ Грейт”.





Жилищният комплекс се намира на входа на Иваняне, само на петнадесет минути от идеалния център на София. Освен удобната локация, преимущество са чистата питейна вода и благоприятните въздушни течения, благодарение на които според изследванията, районът на „HACIENDA Residence“ е зона с най-чистия въздух не само в България, но и в Европа. Допълнително улеснение за живущите е, че комплексътсе намира в непосредствена близост до ясла, детска градина и частно училище.
Създателите на „HACIENDA Residence“ предлагат повече от жилища, те подсигуряват лайфстайл. Усмихнат иконом, като част от голямото семейство, ще посреща собствениците, а за поддръжката на парка и чистотата на сградата ще се грижи екип от специалисти, подсигуряващ и най-дребните удобства, за да се превърне мястото в дом за приятели.

Сградата, както екстериорно, така и интериорно е характерна с артистичния си дух. Изключително луксозните общи части на всеки етаж разполагат с комфортни зони с бутикови мебели за релакс. Оригинална авторска мазилка, богата на флорални мотиви обгръща сградата отвън и отвътре. Ефектни ръчни стенописи – картини допълват общото усещане за комфорт и лукс  и правят всеки кът от предверията различен, автентичен и неповторим.
„HACIENDA Residence“ е оборудвана с най-висок клас дограма, топлоизолация, хидроизолация, пароизолация и шумоизолация по подове и вертикали. Безкомпромисното качество е видно и в най-дребните детайли, а високият клас материали ще спомогнат за дългия безпроблемен живот на сградата.

Повече за създателя на „HACIENDA Residence“ -  студио „СКАБРИН“:

Авторът на интериорния и екстериорен проект е студио „СКАБРИН“. Фирмата е специализирана, както в разработване на пространствени решения, така и в цялостната им реализация – от идеята през строително-монтажните работи до производството и монтажа на мебелите.  

Дружеството е основано през 1991г. от Александър Скабрин и семейството му като малка фабрика за мебели в гр. Банско, откъдето са корените на рода Скабрин. Не след дълго се появяват и първите желания от клиенти за интериорни решения, което пък налага фирмата да излезе от тесните рамки на производител на мебели и поставя началото на създаването и развитието на интериорния отдел на фирмата, както и обогатяване на колектива с талантливи дизайнери и художници.

След почти 30 годишен опит в дизайна и цялостната реализация, „СКАБРИН“ има стотици осъществени проекти на частни домове, офиси, хотели, спа центрове, клиники, ресторанти, нощни заведения, студия за красота, аптеки и много други и различни търговски обекти.

Студиото за интериорен дизайн е оценявано през годините с редица престижни награди, една от които „Сграда на годината“.

Екзотичната HACIENDA Residence е перлата на неговия многогодишен труд и опит!



Няма коментари:

Двама президенти ще аплодират младите таланти на наградите за полет в изкуството “Стоян Камбарев”

  Двама президенти ще аплодират младите таланти на наградите за полет в изкуството “Стоян Камбарев” Деси Тенекеджиева отново събира елита на...