четвъртък, 1 март 2018 г.


Поднесете на половинката си чиста роза от РЕФАН 
за 8-и март


С крема за около очи REFAN Pure Rose Perfection може да ви се усмихва колкото иска и да забрави за бръчките „пачи крак”

Дамите обичат да получават подаръци всеки ден, но най-много на женския празник. От РЕФАН са помислили и за добре информираните господа, и за мъжете без въображение – поздрав за 8 март с чиста роза.
Разбира се, цветето е неотменно, но качествената 100% натурална козметика е отлично допълнение към него.   Като продукти с комбинирано действие козметолозите пловдивската компания препоръчват иновативната серия REFAN Pure Rose Perfection.
Всяка жена ще се зарадва на специализирания крем за околоочен контур.  Кожата там е
 много деликатна и чувствителна, изсушава се и по-лесно се сбръчква. Еликсирът за лице и около очи на РЕФАН Pure Rose Perfection е разработен с първата по рода си френска активна съставка с повдигащо действие - Beautifeye™. Тя представлява неинвазивна алтернатива на пластичната хирургия, която лифтира горния клепач, стяга околоочния контур, заличава тъмните кръгове и подпухналостта
Всеки от останалите продукти от серията са също съдържа революционна активна съставка. Дневният  крем за лице и очи Pure Rose Perfection е със Stimulhyal™, който стимулира синтеза на хиалуронова киселина и еластин, като предотвратява формирането на първите бръчки и мимически линии.
Нощният  крем Pure Rose Perfection съдържа Neurophroline™ -  молекула за контрол на стреса, която не само се бори със симптомите на агресивната околна среда, като замърсяване и променен климат, а и подобрява видимо тонуса на кожата и цвета й,
И трите продукта от серията Pure Rose Perfection са обогатени с натурално розово масло и розова вода и козметолозите на РЕФАН препоръчват комбинираното им използване за постигане на оптимален ефект.
Козметиката на българския бранд се грижи за красотата на клиентите си с натурални съставки и доказано качество. За това говорят постиженията му Златен сертификат в класацията „Любима марка на българския потребител 2017” за най-много гласове в хода на гласуването, както и първо място в категориите  „Козметика“ и „Българска марка“.



Няма коментари:

“Съседите” за най-голямото откритие на 60-ото Биенале във Венеция, според The Observer&The Guardian

The Observer&The Guardian определи “Съседите” за най-голямото откритие на 60-ото Биенале във Венеция “Най-голямото откритие беше малък п...