четвъртък, 15 февруари 2018 г.

Младост, красота и ароматни подаръци от REFAN на конкурса Мис София 2018



Певицата и актриса Марина Георгиева получи лента и комплекти REFAN GOLD и SNAIL PERFECTION. Пловдивската компания ще раздава подаръци от петък до неделя на чаения FesTEAval в ЦУМ.

Актрисата и певица Марина Георгиева триумфира с короната на „Мис София“. Освен с грация и чар, талантливата брюнетка спечели симпатиите на  жури и публика и с гласа си.
Съчетанието от очарование и талант накара
REFAN да я предпочете за свое лице и да закичи победителката с лентата на пловдивската компания. Тя получи луксозен комплект REFAN GOLD, с какъвто си тръгнаха и останалите 15 претендентки за титлата и серията SNAIL PERFECTION.

Като козметична марка, даряваща красота, сексапил и самочувствие REFAN, който безапелационно спечели „Златния сертификат“ за „Любима марка на българите за 2017-а година“, традиционно подкрепя български и чуждестранни елитни конкурси за красота. 

След като спечели короната  на „Мис София” и лентата на REFAN, Марина Георгиева  заяви:  „Пеенето винаги е било страст за мен. Завършила съм музикално училище, а на 15 години изкарах няколкодневен курс по R'n'B в музикалния колеж „Бъркли“ в Бостън“. Тя е бакалавър от театралния колеж  „Любен Гройс“. Марина ще бъде и сред кандидатките за следващите издания на „Мис Свят-България“ и „Мис Вселена-България“.

Претендентките бяха оценявани от професионално жури, в чиито редици бяха: Мисис България 2011 Катя Роуз, дизайнер Стоян Радичев, топ моделът Петя Велкова, Мис България Свят Вероника Стефанова, Мис България Вселена Николета Тодорова и дизайнер Диана Лирот.
Конкурсът Мис София се организира за поредна година от Мис Свят България - Венета Кръстева и агенция Бок Стар Моделс.

Щедрата активност на REFAN не спира само с подкрепата за „Мис София”. Козметичният бранд ще раздава щедри награди във всеки от трите дни на  първото по рода си у нас чаено изложение - FesTEAvalТо стартира на 16 февруари и ще продължи 3 дни в изложбената зала на ЦУМ. 

Чаени церемонии от различни кътчета на света, срещи с дипломати и лекции за билки са само част от невероятната програма. Ще присъстват и представители на шоубизнеса и на артистичния елит. Като любима марка на българските знаменитости, REFAN е специално поканен да се присъедини към събитието..



Няма коментари:

Комисарят Надежда Джакова: Българското участие във Венецианското биенале като културна дипломация

  Комисарят Надежда Джакова: Българското участие във Венецианското биенале като културна дипломация Комисарят на  българското участие във Ве...