понеделник, 8 януари 2018 г.

Turkish Airlines с промоционални полети
от София и Варна до Истанбул

Двупосочните билети са на ексклузивна цена,
стартираща от 99 евро, и включват всички такси


За трета поредна година Turkish Airlines предлага на своите клиенти двупосочни самолетни билети от София и Варна до Истанбул на промоционална цена, стартираща от 99 евро за полети от Варна и 109 евро за тези от София. Пътниците ще имат възможност да посетят Града на Босфора на ексклузивните цени от 15 януари до 10 юни 2018 г. с билети, закупени в периода от 8 до 31 януари 2018 г. В промоционалните цени са включени всички летищни такси и такси обслужване.

От декември 2017 г. за допълнително удобство на пътниците от България Turkish Airlines пусна нов полет от София до Истанбул. В момента авиокомпанията осъществява 18 полета седмично от София и 11 полета седмично от Варна до Истанбул.

Със специалната си оферта Turkish Airlines дава възможност на повече хора да посетят най-големия град в Турция и да опознаят безбройните му културни и исторически богатства. Пътниците ще имат възможност да се насладят на професионалното обслужване и отличните услуги на борда на Turkish Airlines както в икономична, така и в бизнес класа.

„Удовлетворението на нашите пътници е най-големият ни приоритет и се стремим непрестанно да предоставяме отлично обслужване на възможно най-добри цени – отбеляза г-н Мехмед Гюркайнак, Генерален мениджър на Turkish Airlines – България. – Именно заради това за поредна година даваме възможност на нашите клиенти да открият неповторимата красота на Истанбул, а от там да пътуват до над 300 международни дестинации, като се възползват от специалната ни промоция.“

За Turkish Airlines:
Основан през 1933 г. с флотилия от пет самолета, днес Turkish Airlines, член на Star Alliance, е четиризвездна авиокомпания с 329 пътнически и товарни самолета и полети до 300 дестинации по целия свят, от които 251 международни и 49 вътрешни линии в 120 държави.
В проучването на Skytrax през 2017 г. Turkish Airlines е избрана за „Най-добра авиокомпания в Европа“ за шеста поредна година и за „Най-добра авиокомпания в Южна Европа“ за девети пореден път. През 2010 г. печели международната награда за „Най-добро кетъринг обслужване в икономична класа“, през 2013, 2014, 2016 и 2017 г. – за „Най-добро кетъринг обслужване в бизнес класа“ и „Най-добра обстановка за хранене в бизнес класа“, през 2015 и 2017 г. – за „Най-добра обстановка за почивка в бизнес класа“, а през 2016 г. – за „Най-добра обстановка за хранене в бизнес класа“ и „Най-добро кетъринг обслужване на борда на бизнес класа“.
Повече информация за Turkish Airlines може да намерите на официалния уебсайт на компанията http://www.turkishairlines.com/ или в социалните й профили във Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn и Instagram.


Няма коментари:

50 писателски адреси в една книга! Пътеводител из Стара София с Виктор Топалов

  Виктор Топалов води читателите по писателски адреси Виктор Топалов, за когото разказите за Стара София са кауза ще представи новата си кни...