четвъртък, 18 януари 2018 г.

Областният управител на Разград с почетен плакет от Турция


Фондацията на алевиите бекташи ще води нашенци из забележителностите на южната ни съседка

Областният управител на Разград Гюнай Хюсмен учи почетен плакет, връчен му  от  председателя на Фондацията на алевиите бекташи в Турция Йоздемир Йоздемир.


Той е в региона като ръководител на делегация, която организира концерти в различни населени места – преди дни са били културните събития в кубратското село Бисерци и в силистренското Черник.
Йоздемир Йоздемир предложи на г-н Хюсмен по време на фестивал на алевиите, който фондацията организира в края на месец март в Анкара, автобус с жители на област Разград да посети туристически забележителности в южната ни съседка. Екскурзията ще е за сметка на домакините, а транспортните разходи се ангажира да поеме г-н Хюсмен
Делегация на Фондацията на алевиите бекташи за втори път по време на мандата на Областния управител Гюнай Хюсмен посещава област Разград и представя пред него своята дейност в сферата на културата на територията на региона със специалното съдействие на Министерството   на културата и туризма на  Република Турция и под патронажа на президента на Република Турция..





Няма коментари:

Двама президенти ще аплодират младите таланти на наградите за полет в изкуството “Стоян Камбарев”

  Двама президенти ще аплодират младите таланти на наградите за полет в изкуството “Стоян Камбарев” Деси Тенекеджиева отново събира елита на...