четвъртък, 5 октомври 2017 г.

РЕФАН подкрепи Форум за бременност и детско здраве
За пета поредна  година Puls.bg и Инвестор Медия Груп проведоха Форум бременност и детско здраве. За първи път събитието се проведе в зала „България“ на Международния Пловдивски панаир.

Форум бременност и детско здраве постави на разискване вълнуващи теми и въпроси, свързани с бременността, раждането, грижите за новороденото издравословното състояние на детския организъм.

„Целта ни е не само в едно пространство да съберем водещи български лекари и специалисти и получите надеждна, актуална и проверена на база практичен опит информация от тях, а да скъсим поставени дистанции помежду ни и видим, че ние сме един отбор, работещ екип за здравето и доброто на децата ни“.

Изданието на Форум бременност и детско здраве на Puls.bg в Пловдив отбеляза няколко важни акцента:  Женска консултация – очаквания и реалност, Как да преодолеем известен дискомфорт през бременността, Етапи на раждането, Стволови клетки, Митове за кърменето, Уникалния свят на новороденото и Как да укрепим имунитета на детето през есенно-зимния период.

За радост на всички, от РЕФАН България предоставиха подходящи комплекти за участниците във форума, които бяха изтеглени чрез томбола. Не само  късметлиите обаче получиха подаръци от РЕФАН. Такива имаше и за всеки един присъствал на събитието.

Щедра и постоянна е подкрепата, която фирма Рефан България оказва във всички материални и духовни сфери на обществения живот - социална, здравна, спортна, културна, образователна.

От голямо значение е, че тази средна по големина фирма поема социални отговорности, присъщи на компании с много по-големи финансови възможности.

Неслучайно пловдивският бранд получи специалната награда за социална и обществена дейност от Forbes на шестата официална церемония Forbes Business Awards 2016.  


Няма коментари:

50 писателски адреси в една книга! Пътеводител из Стара София с Виктор Топалов

  Виктор Топалов води читателите по писателски адреси Виктор Топалов, за когото разказите за Стара София са кауза ще представи новата си кни...