понеделник, 14 август 2017 г.

Израелски учени създадоха апарат, който заличава целулита, двойната брадичка и стяга лицето

Умната машина вече е „на въоръжение” в клиниката на д-р Ана Пейкова Дерма ЕЛИТ

Леко всмукване, нежно потъркване, приятен натиск... Не, това не е начало на любовна игра, а усещането при процедурата с първия медицински апарат за естетични процедури - Venus Legacy, който успешно се бори с гравитацията, която кара кожата да увисва. Криниката на д-р Ана Пейкова, Дерма ЕЛИТ разполога с вълшебната машина.

Една от най-възторжените почитателки на процедурата, измислена от израелски учен е София Вергара, сочната звезда от сериала „Модерно семейство”, който върви по „Фокс”. И очевидно има защо – често смятат сина на 45-годишната актриса за новото й гадже.


Повдигането на задните части се вижда още с първата процедура. При някои дами намаляването на обема е с до три сантиметра. Ефектът се вижда най-лесно, когато след като апаратът е работил по единия ви крак го сравните с другия. Разбира се, оптимален резултат не се постига с една терапия. Необходими са три ударни процедури в рамките на три седмици. За да задържите постигнатото – по една всеки месец. Звучи прекалено хубаво, за да е истина? Не, всичко е въпрос на авангардна технология!

 В какво се състои уникалността на апарата?

 Той комбинира мултиполярна радиочестота, пулсиращо магнитно поле и VariPulse™ технология, за борба с целулита, двойната брадичка и отпуснатата кожа. Съчетанието на този тип енергии налага нов стандарт в естетичната медицина. Терапиятиите с Venus Legacy склуптурира неоперативно тялото, редуцира целулита, стяга и съживява кожата. Фактът, че апаратът оформя както тялото, така е лицето, шията и деколтето оправдава извършваните повече от 3 млн. процедури годишно в световен мащаб.

 Kaкво представлява самата терапия?
 
 Броят на мастните клетки в човешкото тяло остава същият през целия живот на организма ни. Те не се увеличават, а просто се раздуват. Именно този увеличен обем образува целулита. Venus Legacy се бори с него като съчетава три типа енергии. Те са:

1.Технологията на пулсиращите магнитни полета, която се използва в традиционната медицина от десетилетия и нейните регенеративни възможности са научно доказани.

2. Мултиполярна радиочестота, която загрява равномерно тъканта отвътре навън, стимулирайки производството на колаген и еластин. Тя помага за свиваинето на фибробластите, които са разположени между мастните клетки. Благодарение на мултиполярна радиочестота се увеличава FGF-2 протеин, който стимулира мембраната на клетката да стане по-рехава. Триглицеридите, които се намират в мастните клетки се разбиват и мастните киселини се източват през рехавата мембрана, преминават в лимфата, а от там през черния дроб и бъбреците се изхвърлят от организма. Така обемът на мастната клетка става по-малък. Тя се свива, а това води до видимо намаляване на целулита.

3. Технологията VariPulseTM, позволява регулирано импулсно всмукване за дълбоко проникване на енергията в тъканите, което води до дрениране и стимулиране на кръвообращението.Така освен, че обемът на мастните клетки е намален, те се наместват правилно и тази неравността по кожата, с която свързваме целулита, изчезва.

Можем ли да задържим ефекта, постигнат още при първата процедура?

 Апаратът загрява в дълбочина и през цялото време поддържа постоянна температура от около 42 градуса в дълбоките слоеве на кожата, къде се произвежда колагена и еластана.

 При кои зони на тялото?

 С този апарат могат да бъдат третирани: бедра, седалище, корем, паласки, ръце. лице, шия и деколте. В зависимост от проблемите се задава индивидуална програма с необходимите параметри за сила и интензивност. Процедурите са подходящи за влизане във форма след раждане.

 За кого не е препоръчителна процедурата?

 Само за бременни и кърмещи, за онкоболни и за хора с метални импланти в тялото. Иначе радиочестотата и технологията на пулсиращите магнитни полета се използва в традиционната медицина от десетилетия и е абсолютно безопасна и ефективна.

За радост на онези, които не виждат смисъл от активния спорт или тормоза върху гладиатора, апаратурата помага на дамите да преборят целулита, а на мъжете да премахнат „любовните дръжки“.

Venus Legacy e първият медицински апарат за естетични процедури.

Набег в обедната почивка

Третирането на една зона отнема по-малко от 30 минути, т.е. може да избягате за „една бърза терапия“ в обедната почивка, без да нервирате шефа. Няма странични ефекти и възстановителен период.

Изрично се подчертава, обаче че не става дума за сваляне на килограми, а за намаляване на обеми.


Няма коментари:

Двама президенти ще аплодират младите таланти на наградите за полет в изкуството “Стоян Камбарев”

  Двама президенти ще аплодират младите таланти на наградите за полет в изкуството “Стоян Камбарев” Деси Тенекеджиева отново събира елита на...