сряда, 2 август 2017 г.


Добра магия няма! Всяка променя жизнения път, но за кратко

Магията е влияние върху съдбата на човек пряко волята му. Който си мисли, че има бяла магия, греши, защото всичко, което руши предначертаното, е зло, каза пред epicenter.bg маг Ивайло – специалист по парапсихология, който се занимава единствено с разваляне на магии и изграждане на защита. 
„Не съществува заклинание, което може да накара някого да се влюби във вас - категоричен е той. И предупреждава, че магията за любов е равносилна на магия за нещастие. - Когато използваме различни методи, за да принудим някого да ни обикне, ние нарушаваме вселенските закони и объркваме както неговия
живот, така и своя.“
Той обяснява, че човешкото тяло има биополе и както кожата ни пази от проникването на микробите, така аурата ни защитава от лоша енергия. Когато аурата ни е по-слаба, болни сме или изнервени, тогава е лесно тя да бъде пробита от злонамерени мисли.
Магът твърди, че както напредват технологиите, така и магьосниците се развиват в своята изобретателност по пътя към злото. Можем да се предпазим от такива хора с Киприяновата молитва - единствената църковна молитва срещу магии, но тя задължително трябва  да се чете от някой свят човек, за да помогне. Не е важно дали сме кръстени, а дали сме дълбоко вярващи.

Как да познаем имаме ли прокоба?

Обикновено, когато се прави магия, тя започва да действа около два-три месеца по-късно, обяснява парапсихологът. „Затова е важно да се научим да наблюдаваме себе си. Това
е единственият начин да усетим, че нещо ни е сторено. Ако са се натрупали много проблеми и чувствате озлобление към всички и всичко, дразните се лесно от най-малките неща,
с което сами тровите себе си, най-вероятно ви е направена магия. „Преценете емоционално-
то си състояние, отношението си към приятели и близки преди и сравнете със състояние-
то сега. Когато не ви върви и трупате грешки, това води до други грешки и лоши избори. За да разберете дали постъпвате правилно, осланяйте се на интуицията си. Тя е дар от Бога.
Колкото по-развита е интуицията, толкова по-лесно ще тълкувате случките около вас и
ще сте наясно дали сте взели вярното решение.“ Интуицията е свързана със способността
ни да чуваме какво ни шепне нашият вътрешен глас. Когато то е нещо хубаво, можем да
доловим приятно усещане в областта на сърцето. В противен случай ще изпитаме страх, подтиснатост, изнервеност.

Силата на захарта

„Домовете ни също не са застраховани от черна магия“, разказва Ивайло. Той съветва да поръсваме жилищата си с розова и светена вода. А за захарта твърди, че има силна
енергийна памет, която поглъща лошото. Затова, ако ви се случва да се чувствате поти-
снати и задушени в собствения си дом, това е знак, че енергията в него не е добра. Причина-
та за това усещане е, че всеки ден се срещаме с отрицателно мислещи хора и така вкарваме
тяхната енергия вкъщи. Ето и неговата рецепта за пречистване на лошата енергия – ако не помогне със сигурност няма да навреди, а и има психотерапевтичен и успокояващ ефект: „Ъглите на всяко помещение са най-големите абсорбатори на енергоизолации. (Затова и паяците плетат мрежите си там). Сложете панички със захар, които да престоят три денонощия в четирите ъгъла на всяка стая. В банята, в коридора и в кухнята се слага само в един ъгъл. После съберете захарта и я пуснете в течаща вода. И сложете нова. Захарта - „благото“, както й е викала леля Ванга, е кристален елемент, който много помни, записва в себе си информация, като най-напред запаметява лошото.
А ако видите нещо подхвърлено пред дома си, в никакъв случай не го пипайте с ръка. Занесете го на специалист, като го сложите в плик и го завържете.
„Имайте предвид, че всяка магия се прави с различен код - предупреждава ни магът, - така
че грешите, ако си мислите, че хвърляйки го в течаща вода ще се отървете, напротив така
може да ускорите периода и силата на магията.“

Фатален ли е фатализмът?

Ивайло е убеден, че всяка информация, която се излъчва от един човек към друг, е мисъл. Тя е като топка, която ние всеки ден си прехвърляме. Удря се и се връща към нас. Затова не бива да мислим за страховете си. Нашите най-големи болести са оплакването, подозрителността и песимизмът. Фатализмът пък е предизвикване на лоши събития по схемата „мисъл-форма“. Когато през цялото време си убеден, че ако черна котка ти мине път, няма да ти върви, ти предизвикваш лошия си късмет. В суеверията има голяма доза самонавиване и самопрограмиране. Със страха си човек може да „извика“ нещо лошо да му се случи.
Добра магия няма, дори да е за любов, за щастие, тя променя жизнения път, изкривява го. Дори за кратко да повлияе добре, винаги има „реакция на опънатия ластик“ и се връща с обратна сила. Съдбовните моменти са като пъзел - те са предопределени. Когато разместиш
някой от тях, за да вкараш друг елемент, се размества цялата редица до края на живота на човека. Правят магия за любов, например. Уж действа за месец-два, но после момичето до края на дните си не среща подходящ партньор, остава объркано и не може да намери своята половинка. Затова съм против правенето на магии“, завърши Ивайло.

Телефони за връзка с Ивайло: 0889358292, 0878304527

Ясновидката Зеви предупреждава: “Шамарът на Бог е безшумен, но много боли”
Ясновидката Зеви събира разделени семейства, стабилизира провален бизнес, намира изгубени вещи и вижда минали и бъдещи събития. Тя категорично отказва да прави „черни магии“, но е спец по развалянето им: „Аз съм проводник на доброто! Да не ме търсят зли и нечестиви души!“.

Зеви отказва на всеки, който я търси, за да отмъсти или да причини лошо някому. Работи основно с молитви, а докато ги произнася изпада в транс. Казва че те са фокусирана енергия, носеща мощен заряд. Когато се моли, човек обменя енергията си с тази на Създателя и я вдъхва в желанията си.
„Имам молитви, които произнасям стотици хиляди пъти: за болести, за пари, за любов. Не деля хората”, казва  ясновидката, чийто телефон прегрява от обаждания на бизнесмени, с молба да им подобри бизнеса. „Видя ли, че имат нечестиви помисли ги връщам. Преди време при мен дойде висша държавна служителка. Видях в огромната й чанта пачки с пари. Изгоних я, защото взема хляба от устата на хората и прибира рушвети за един подпис.“ 
Зеви приема дарбата си като изпитание и казва, че поглъща мъката на хората доброволно. Още от малко момиченце, всяка вечер брои 3 хиляди зърна от броеница, прави го като ритуал – в болест и в здраве. „Не съм екстрасенс и не казвам че “чистя” отрицателната енергия от себе си. Напротив, поглъщам хорската мъка и я съпреживявам. От най-ранна възраст съм предупреждавала близките ми за неща, които ще се случат, споделя Зеви, която е потомка на самоковската ясновидка Була и на прочутия Хасан ходжа.  


Макар да е дипломирана поппевица и да е гастролирала чак в Япония,  ясновидката от 23-годишна работи с хора, разваля магии, заздравява семейства. Обяснява, че магията е нещо, което се прави върху съдбата на човек, пряко волята му и който си мисли, че има бяла магия греши, защото всичко, което руши предначертаното, е зло. Наричането за любов също води до нещастие, отсича Зеви и предупреждава да не поръчваме на баячки и ходжи зли прокоби и черни магии за смърт. „Като в Африка сме, наоколо е пълно с хора, които правят заклинания.“ Зеви предупреждава: “Шамарът на Бог е безшумен, но много боли”, защото всяко нещо, което се опитва да пренареди начертаната от Господ съдба, води до нещастие, дори да има временен ефект. Аз моля хората да не си вредят! Да не се занимават с черни магии! Когато мислиш и даваш добро, то се връща многократно! Злото - също“. 

Ясновидката е убедена ,че  доброто надделява. 
„Не забравяйте, че мислите на хората предизвикват негативни процеси, затова е важно да се научим да мислим добро. Сутрин, когато излизате от дома си кажете: “Божията светлина да осветява пътя ми!“, „Боже, където и да отида днес, бъди с мен.“ Така Бог ни пази ни да не патим от лошотията на другите, пък и ние сами да не допускаме грешки. Прекадявайте си дома с тамян. Повечето хора го правят само по задушница и някои празници. Тамянът има магическо и пречистващо действие. Той е добър антидепресант, помага при стрес и уплах. Преди да излезете от дома си, си казвайте молитвата „Отче наш“, тя е силна като мантра.  Тя генерира мощна енергия, която ни свързва с нещо по-голямо от нас и ни довежда до състояние на покой и хармония“.
Внимавайте какви ясновидци и баячки посещавате, предупреждава Зеви. При такива хора позволявате на случайни непознати да влизат в духовния ви свят. Това е изключително опасно, защото много от тях черпят от енергията ви или крадат от късмета ви, ако видят, че имате такъв. Ако някой ви врачува след пладне, също не е почтен ясновидец. Това е грях, гледа се само до обяд. Истинският феномен и ясновидец се нуждае само от името, болката и проблема на човек, не му трябва снимка, категорична е Зеви.
 Тя съветва още да не правим непоискано добро. Това е един от законите в духовната сфера. В противен случай се намесваме в закона за свободната воля и задължително ще получим зло в замяна. „Правете само поискано добро. Законът има този смисъл: когато правиш непоискано добро, човекът, на когото го правиш, започва да те ненавижда, защото си му помогнал в момент на негова слабост.  А прошката е огромна сила. Затова е важно да искаме прошка всеки ден за своите знайни и незнайни грехове“.

Телефони за връзка със Зеви - 0888981600 или 0878585600 


Няма коментари:

50 писателски адреси в една книга! Пътеводител из Стара София с Виктор Топалов

  Виктор Топалов води читателите по писателски адреси Виктор Топалов, за когото разказите за Стара София са кауза ще представи новата си кни...